Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Με τα γκολ και τους σκόρερ στο “Klassiker”

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Ντόρτμουντ είναι αυτό που κλέβει την παράσταση στην Bundesliga στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής.

Παράλληλα το ενδιαφέρον εστιάζεται και στην κόντρα των δύο καλύτερων επιθέσεων του πρωταθλήματος και ειδικότερα στην σύγκρουση των κορυφαίων επιθετικών, του Πολωνού Ρόμπερτ Λεβαντόφσκ και του Νορβηγού Έρλινγκ Χάαλαντ.

Τα τελευταία χρόνια οι πρωταθλητές Γερμανίας κυριαρχούν όταν υποδέχονται την Ντόρτμουντ καθώς μετράνε 6 συνεχόμενες χρονιές την νίκη, με την τελευταία τους ήττα να είναι την σεζόν 2013-2014, και σχεδόν όλες τους με μεγάλο σκορ!

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Στην βαθμολογία οι Βαυαροί είναι στην 1η θέση με 52 βαθμούς και θέλουν το τρίποντο για να παραμείνουν στην κορυφή ενώ η Ντόρτμουντ έχει οπισθοχωρήσει στην 5η με 39 και θέλει την νίκη για να παραμείνει κοντά στην τετράδα που οδηγεί στους ομίλους του επόμενου Champions League.

Στα υπόλοιπα ματς του Σαββάτου ξεχωρίζει επίσης η αναμέτρηση της 2ης στην βαθμολογία Λειψία κόντρα στην πολύ δυνατή φέτος Φράιμπουργκ που θεωρητικά τουλάχιστον έχει ελπίδες για είσοδο στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Μια μικρή λεπτομέρεια στο συγκεκριμένο ζευγάρι είναι πως η Λειψία μετρά συνεχόμενες ήττες τα τελευταία 3 χρόνια και συνολικά 4 στην τελευταία πενταετία!

Στα υπόλοιπα ματς έχουμε τις αναμετρήσεις Άιντραχτ – Στουτγάρδη, Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν, Χέρτα – Άουγκσμπουργκ και Χόφενχαϊμ – Βόλφσμπουργκ.

Στοιχηματικά θα αναλύσουμε δύο ματς που θεωρούμε, βάση το αγωνιστικό στυλ των αντιπάλων, πως θα έχουμε όμορφα θέαμα και πολλά γκολ. Στις 16:30 Άιντραχτ– Στουτγάρδη και στις 19:30 Μπάγερν Μονάχου–Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button