Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Το «πάλεψε» αλλά δεν τα κατάφερε η Στυλίδα!

Τα έδωσε όλα, κάτω από δύσκολες συνθήκες... δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε ο ΑΟ Στυλίδας. #ΕΠΣΦθιώτιδας #ΑΟΣτυλίδας #Γ_Εθνική #μπαράζ #ΔιγενήςΝεοχωρίου

Τα έδωσε όλα, κάτω από δύσκολες συνθήκες… δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε ο ΑΟ Στυλίδας. #ΕΠΣΦθιώτιδας #ΑΟΣτυλίδας #Γ_Εθνική #μπαράζ #ΔιγενήςΝεοχωρίου

Χωρίς ομάδα στη Γ΄Εθνική η ΕΠΣ Φθιώτιδας, καθώς ο ΑΟ Στυλίδας δεν τα κατάφερε απέναντι στον Διγενή Νεοχωρίου. Νίκη για τον Δωτιέα Αγιάς, ο οποίος πήρε την άνοδο για τη Γ΄κατηγορία.

Η ομάδα του ΑΟ Στυλίδας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική, αντιμετώπισε τον Διγενή Νεοχωρίου στα Τρίκαλα και ηττήθηκε με σκορ 2-0.

Έτσι και σε συνδυασμό με τη νίκη του Δωτιά κόντρα στον Πύρασο, η ομάδα της Φθιώτιδας παρέμεινε στους 7 βαθμούς και στην 5η θέση.

Ο αγώνας:

Δυστυχώς το παιχνίδι για τον ΑΟ Στυλίδας ξεκίνησε πολύ άσχημα, με τον Διγενή να παίρνει κεφάλι στο σκορ μόλις στο 22΄του αγώνα. Ο Αλεξίου σκόραρε και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του Νεοχωρίου. Τη στιγμή εκείνη, το άλλο παιχνίδι ανάμεσα στον Δωτιέα Αγιάς και τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου βρισκόταν στο 0-0.

Στο 34΄του ματς ο Διγενής έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές. Παρόλο αυτά, το σκορ του ημιχρόνου στο γήπεδο των Τρικάλων ήταν το 1-0.

Την ίδια στιγμή στην Αγιά, ο Δωτιέας είχε πάρει κεφάλι στο σκορ χάρη σε δύο τέρματα στο 37΄και στο 45΄του αγώνα.

Στην επανάληψη και παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, οι γηπεδούχοι του Νεοχωρίου ήταν αυτοί που βρήκαν και δεύτερο τέρμα. Στο 79΄ξανά ο Αλεξίου σκοράρει για να γράψει το τελικό 2-0.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ…

Τα αποτελέσματα του 4ου ομίλου:

Διγενής Νεοχωρίου – ΑΟ Στυλίδας 2-0 (22′-79′ Αλεξίου)

Αστέρας Καρδίτσας – Πυρσός Γρεβενών 5-1 (36′ Καραγιάννης, 45′, 59′, 68, 87′ / 85′ )

Δωτιέας Αγιάς – Πύρασος Νέας Αγχιάλου 2-1 (37′, 45+2′ / 68′ Ροτζέριο πεν)

Ρεπό : Μακεδονικός Φούφα

Διαβάστε επίσης

Back to top button