Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

“Τελειώνει” και ο Ολιβέιρα!

Μετά τον Μάρκο Λιβάια, ήρθε η ώρα του Νέλσον Ολιβέιρα να αποχωρήσει οριστικά και αμετάκλητα από την ΑΕΚ.

Μετά τον Μάρκο Λιβάια, ήρθε η ώρα του Νέλσον Ολιβέιρα να αποχωρήσει οριστικά και αμετάκλητα από την ΑΕΚ.

Πληρώνεται αδρά! Μιλάμε για το μεγαλύτερο συμβόλαιο στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Στην περίπτωσή του δεν υπάρχει εγωϊσμός, όπως έγινε με τον Μάρκο Λιβάια, αλλά ένα σχετικό τακτ.

Καθαρή διαφωνία σε «θέλω», κοστολόγηση υπηρεσιών. Ο Νέλσον Ολιβέιρα από πέρυσι στην Ελλάδα βρήκε το περιβάλλον για να ανακτήσει την ποδοσφαιρική του αυτοπεποίθηση. Μόνο που φέτος τραυματισμοί και ανταγωνισμός τον έβγαλαν από το κάδρο του πρωταγωνιστή.

Παρόλ’ αυτά, σε 29 αγώνες έχει σκοράρει 9 φορές! Βαδίζοντας στα –άντα δεν είχε διάθεση για «εκπτώσεις». Ούτε φυσικά η ΑΕΚ για παράλογα νούμερα. Έγινε προς τα τέλη του 2020 μία τελευταία συζήτηση για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Υπήρξε διαφορά.

Η ΑΕΚ δεν ανέβαινε πάνω από τα 700 χιλιάρικα και ο Πορτογάλος Νο9 δεν έπεφτε κάτω από τα 1 μύριο! Το «αφεντικό» δεν έδωσε εντολή να τον «τελειώσουν», αλλά χρονικό deadline για να εισπράξει την οριστική απάντηση από τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Κάτι που όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα με την ΑΕΚ να ανακοινώνει στο περιβάλλον του παίκτη πως αποσύρει και τυπικά την τελευταία της πρόταση και είναι πλέον καθ’ όλα ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί.

Το αν θα τον υπολογίζει ή όχι ο Μανόλο Χιμένεθ αφότου ο Νέλσον Ολιβέιρα αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του είναι καθαρά απόφαση του staff. Πλέον, μετά από μία διετία συνεργασίας με 63 ματς, 25 γκολ και 10 ασίστ οι δύο πλευρές βάζουν μία τελεία στη σχέση τους και η ΑΕΚ έχει ήδη βγει στην αγορά για την απόκτηση Νο9 που θα πλαισιώνει τον Καρίμ Ανσαριφαρντ τη νέα σεζόν. Τελεία και παύλα…

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button