Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Τέλος» ο Σίμος από τον ΟΦΗ!

Τελικά ήρθε το «διαζύγιο» ανάμεσα σε ΟΦΗ και Γιώργο Σίμο!

Παρελθόν από τον πάγκο του ΟΦΗ αποτελεί ο Γιώργος Σίμος, αφού ο νεαρός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, αποκάλυψε ότι έθεσε την παραίτησή του στην διοίκηση των Κρητικών, σημειώνοντας ότι τη δεδομένη στιγμή η αλλαγή στον πάγκο είναι η καλύτερη λύση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Σίμος:

«Το πιο σημαντικό είναι η επόμενη ημέρα για την ομάδα, ήδη έχω μιλήσει με τους παίκτες και έχω μεταφέρει στην διοίκηση ότι πρέπει να γίνει μια αλλαγή. Έχω μεταφέρει στην διοίκηση την παραίτησή μου. Η ομάδα έχει τις ικανότητες και είμαι σίγουρος ότι θα μείνει πολύ δυνατή σαν οικογένεια και είμαι σίγουρος ότι θα βγει από αυτή τη δυσκολία.

Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμένα, αλλά πραγματικά θέλω να πω ότι ήταν τιμή μου. Ο Σεβασμός είναι στον υπέρτατο βαθμό, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Μπούση, τους παίκτες και όσους δουλεύουν στον οργανισμό του ΟΦΗ. Θα δίνω όλη μου την θετικότητα γιατί δέθηκα πάρα πολύ με αυτή την ομάδα. Η χρονιά να τελειώσει όπως πρέπει και εύχομαι τα καλύτερα. Η ευθύνη είναι δική μου και για αυτό αυτή η αλλαγή είναι το καλύτερο για την ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Back to top button