ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αγώνας στο Φάληρο… με το μυαλό στη «μάχη» της Τετάρτης! (matchday)

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα αγωνιστεί σήμερα στις 15:00 ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο απ΄όλες τις απόψεις. Δείτε τα τελευταία αγωνιστικά νέα των δύο ομάδων καθώς και πιθανές ενδεκάδες.

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα αγωνιστεί σήμερα στις 15:00 ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο απ΄όλες τις απόψεις. Δείτε τα τελευταία αγωνιστικά νέα των δύο ομάδων καθώς και πιθανές ενδεκάδες.

Δεν θα βιαστούμε να πούμε πως το σημερινό ματς του ΠΑΣ Λαμία με τον Ολυμπιακό θα είναι μία αγγαρεία για τους «κυανόλευκους», μιας και έχουμε το πρόσφατο παράδειγμα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπου οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου τα έδωσαν όλα για να διεκδικήσουν το αποτέλεσμα. Και τελικά το πήραν…

Έτσι και σήμερα, η ομάδα της Λαμίας αν και έχει το μυαλό της στο παιχνίδι με την ΑΕΛ την προσεχή Τετάρτη, θα αγωνιστεί σήμερα στο Φάληρο με στόχο να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την τονώσει βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Οι απουσίες είναι αρκετές και όπως φαίνεται θα έχουμε μία ενδεκάδα ανάμεικτη. Βασικοί και αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές που θα δώσουν ότι καλύτερο έχουν για να πάρουν βαθμό ή βαθμούς.

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Τον τελευταίο καιρό είδαμε αρκετούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία να μπαίνουν στα πιτς, με τελευταίο «θύμα» τον Γκεβόργκ Γκαζαριάν. Ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και τέθηκε εκτός πλάνων για περίπου δύο με τρεις εβδομάδες.

Επίσης, εκτός είναι ο Ταϊρόν ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στα play out, αλλά και ο Ανταμά Μπα, όπου ακόμη δεν γνωρίζουμε το μέγεθος της ζημιάς όπου έχει υποστεί αλλά και για πόσο θα είναι εκτός.

Να αναφέρουμε επίσης πως τραυματίας είναι και ο Ανέστης Βλαχομήτρος ο οποίος έχει σοβαρό θέμα στο γόνατό του θα απουσιάσει για έναν μήνα.

Τώρα, εκτός από απουσίες έχουμε και καλά νέα καθώς κανονικά στην αποστολή είναι ο Έλμαρ Μπιάρνασον, ο οποίος ανησύχησε τους ανθρώπους του ΠΑΣ στο ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ αλλά τελικά όλα πήγαν καλά και βρίσκεται στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο Έλληνας κόουτς αποφάσισε να δώσει και κάποιες ανάσες, για παράδειγμα άφησε εκτός τον Ντέβις Επασί, εκμεταλλευόμενος και την καλή εμφάνιση του Θεοδωρόπουλου κόντρα στον ΠΑΟΚ. Έξω για λόγους ξεκούρασης έμειναν επίσης οι Γιάννης Σκόνδρας, Φάνης Τζανδάρης και Ντάνι Μπεχαράνο, οι οποίοι έχουν «τραβήξει αρκετό κουπί» φέτος.

Τέλος, εκτός αποστολής είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Μπατσάνα Αραμπούλι, τον οποίο αναμένεται να δούμε να «παίρνει ξανά τα πιστόλια» του στο ματς με την ΑΕΛ. Μέχρι τότε υπομονή ?.

Η αποστολή της Λαμίας απαρτίζεται από τους:

Τερματοφύλακες:  31. Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος – 99. Κατσίκας Παναγιώτης

Αμυντικοί: 2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος – 24. Βύντρα Λουκάς – 39. James Manjrekar – 50. Asigba Mark – 52. Σταμούλης Κωνσταντίνος – 3. Σαραμαντάς Γεώργιος – 12. Martinez Angel

Ανασταλτικοί χαφ / Μέσοι: 8. Guga – 14. Μαργαρίτης Αθανάσιος – 25. Βασιλακάκης Θεόδωρος – 26. Bjarnason Elmar – 28. Χατζηστραβός Ζήσης – 61. Μπουλούλης Κωνσταντίνος

Μεσοεπιθετικοί: 9. Piti – 18. Romanic Lazar – 70. Deletic Milos – 77. Κωστίκα Βασίλειος

Επιθετικός: 11. Καραμάνος Αναστάσιος

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Έχοντας τώρα ως παράδειγμα τον αγωνα του ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσουμε να μπούμε στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγορίου και να μαντέψουμε την πιθανή ενδεκάδα της ομάδας για τον σημερινό αγώνα.

Θα πάρουμε ως δεδομένα πως το 4-2-3-1 δεν θα αλλάξει και έχουμε και λέμε. Στο τέρμα, ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος στον αγώνα Κυπέλλου πήρε την ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, δείχνοντας πως είναι και αυτός στην ομάδα…

Στην άμυνα θα έχουμε αλλαγές, σε σχέση με τα πρόσωπα που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στο πρωτάθλημα. Στα δεξιά της άμυνας, θα έχουμε τον Προβυδάκη ενώ στα αριστερά θα πάρει θέση ο Μαρτίνεθ.

Στο κέντρο της άμυνας, θα δούμε ξανά το δίδυμο Βύντρα και Τζέιμς οι οποίοι ανταποκρίθηκαν αρκετά καλά κόντρα στους ποιοτικούς επιθετικούς του ΠΑΟΚ.

Περνάμε στο κέντρο, όπου ο Γκούγκα ήταν ο μαζί με τον Θεοδωρόπουλο οι MVP του ΠΑΣ στο ματς με τον «Δικέφαλο» και αναμένεται και σήμερα να πάρει θέση βασικού. Δίπλα του τώρα, θα βρεθεί ένας εκ των Μπουλούλη ή Μπιάρνασον με τον Ισλανδό να έχει περισσότερες πιθανότητες από τη στιγμή που μπήκε αποστολή.

Στα άκρα τώρα, θα δούμε τον Ρόμανιτς από τα αριστερά και τον Ντέλετιτς από τα δεξιά με τον Τάσο Καραμάνο να παίρνει τη θέση του σέντερ φορ. Πίσω από το φορ σε ρόλο διοργανωτή, ο «βετεράνος» της Λαμίας, ο Μεδίνα Λούνα Πίτι.

ΤΑ ΑΓΩΝΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Με τους Σα και Βαλμπουενά να επιστρέφουν στην αποστολή, ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον ΠΑΣ Λαμία.

Εκτός, από την άλλη, έμειναν ο τιμωρημένος Καμαρά, αλλά και οι τραυματίες Παπαδόπουλος, Βρουσάι, Σεμέδο.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Λαλά, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Αν θέλουμε τώρα να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα για τον σημερινό αγώνα, τότε θα έχουμε τους Κρίστινσον στο τέρμα, δεξιά τον Ανδρούτσο, αριστερά τον Χολέμπας, ενώ στο κέντρο της άμυνας οι Παπασταθόπουλος και Μπα. Στο κέντρο οι Mπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα και μπροστά τους ο Φορτούνης.

Στα άκρα, θα βρίσκονται λογικά οι Μασούρας και Βαλμπουενά ενώ στην κορυφή θέση διεκδικούν ένας εκ των Χασάν και Κάιπερς.

Διαβάστε επίσης

Back to top button