Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Ο Παναθηναϊκός εν αναμονή του Νέντοβιτς

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς άμεσα και να αφήσει πίσω του παραπάνω από ένα δίμηνο απουσίας!

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς άμεσα και να αφήσει πίσω του παραπάνω από ένα δίμηνο απουσίας!

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν τον Νέντοβιτς προκειμένου να διαπιστώσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ο Σέρβος γκαρντ επισκέφτηκε τον προσωπικό του γιατρό στην πατρίδα του. Πήρε μια δεύτερη εκτίμηση για την κατάσταση του τραυματισμού του. Και ο ίδιος τουλάχιστον δηλώνει ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία της επιστροφής.

Βέβαια ο Νέντοβιτς δεν πρόκειται ν’ αγωνιστεί κόντρα στο Μεσολόγγι αφού ανεξάρτητα από την κατάστασή του δεν είναι και δηλωμένος στο ρόστερ της Basket League. Εκείνο που προέχει είναι ν’ αρχίσει προπονήσεις και να διαπιστώσουν ο Όντεντ Κάτας, οι συνεργάτες του αλλά και το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Απ’ εκεί και πέρα το καλύτερο για τους «πράσινους» θα ήταν να καταφέρει ο Σέρβος ν’ αγωνιστεί στη διαβολοβδομάδα που έρχεται για την Euroleague. Όπου μάλιστα ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται ν’ αναχωρήσει από την Αθήνα. Αφού την Τρίτη (30/3) και την Πέμπτη (1/4) θα υποδεχτεί την Μπασκόνια και την Αρμάνι Μιλάνο αντίστοιχα.

Απομένει να δούμε αν θα καταφέρει ο Νέντοβιτς ν’ αγωνιστεί έστω σε έναν από τους δύο αγώνες ή και στους δύο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σέρβος ταλαιπωρήθηκε από θλάση βαριάς μορφής. Στην Euroleague αγωνίστηκε για τελευταία φορά στον αγώνα με την Βαλένθια (29/1). Me 16,7 πόντους κατά μέσο όρο είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση. Ενώ παρά τη μεγάλη απουσία του παραμένει πρώτος στα τρίποντα (56 εύστοχα) με πολύ μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο (ο Παπαπέτρου έχει 21 λιγότερα).

Στην Basket League αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 31 Ιανουαρίου. Και στην ήττα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ από τον Προμηθέα.

Αν όλα πάνε καλά, περίπου δύο μήνες μετά την τελευταία του εμφάνιση, ο Νέντοβιτς θα επιστρέψει σε δράση.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button