ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μαρτίνς: “Ο Γρηγορίου έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην Λαμία”

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας, τον τραυματισμό του Μπα και το παιχνίδι που ακολουθεί με την Άρσεναλ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας, τον τραυματισμό του Μπα και το παιχνίδι που ακολουθεί με την Άρσεναλ.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν πράξη όσα τους ζήτησε ο Πέδρο Μαρτίνς και τελείωσαν πολύ νωρίς το παιχνίδι με τη Λαμία. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με σκορ 3-0 και στη συνέχεια είχε στο μυαλό της τον αγώνα με την Άρσεναλ. Ο Πορτογάλος προπονητής στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του, στον αγώνα με την Άρσεναλ και στο πρόβλημα που προέκυψε με τον Μπα.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το παιχνίδι: Ηταν ένα καλό πρώτο ημίχρονο, βάλαμε νωρίς τα γκολ, αλλά στο δεύτερο μέρος το θέαμα δεν ήταν καλό. Το μυαλό των παικτών ήταν στην Αρσεναλ. Σε τέτοια παιχνίδια με άδεια γήπεδα, δεν βοηθάει η κατάσταση. Το κοινό θα μας βοηθούσε για να έχουμε καλύτερη εικόνα στο δεύτερο μέρος. Το δεύτερο ημίχρονο θα το χαρακτήριζα κρύο.

Για τον Μπα: Εχουμε πολλούς τραυματισμούς στην ίδια θέση, στο κέντρο της άμυνας. Ο Μπα θα είναι έτοιμος πιστεύω για την Πέμπτη. Ελπίζω ότι δεν είναι σοβαρό. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Συμβαίνουν κάποια που σε ανησυχούν, αλλά πιστεύω όλα θα πάνε καλά.

Για την Άρσεναλ: Η ομάδα είναι πολύ καλά προετοιμασμένη και πρέπει να προσαρμοστούμε στις καταστάσεις. Δε βοηθούν οι άδειες εξέδρες. Αν είχε κόσμο εδώ, θα απαιτούσε καλύτερο θέαμα. Είμαστε καλά πνευματικά και σωματικά για το παιχνίδι της Πέμπτης. Όλη η ομάδα από άποψη φυσικής κατάστασης είναι καλά. Αυτό μας κάνει να νιώθει καλά.

Για τα λόγια του Γρηγορίου: Είμαι περήφανος να ακούω τόσο καλά λόγια από τους συναδέλφους μου. Εχω καλή σχέση με τους προπονητές. Αποδέχομαι τα καλά λόγια και ανταποδίδω γιατί ο κ. Γρηγορίου έχει κάνει μία πολύ καλή δουλειά στην Λαμία η οποία έχασε το 2ο μόλις παιχνίδι της από τα τελευταία 10!

Διαβάστε επίσης

Back to top button