Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μεγάλο ντέρμπι στο Μάντσεστερ

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στην Σίτι και την Γιουνάιτεντ δεσπόζει σήμερα στο πρόγραμμα της Premier League.

Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει κριθεί μιας και οι «μπλε» της πόλης είναι στην 1η θέση έχοντας απόσταση ασφαλείας από τους «κόκκινους» αλλά το ενδιαφέρον της αναμέτρησης παραμένει τεράστιο καθώς η αντιπαλότητα τους είναι μεγάλη ειδικά την τελευταία δεκαετία.

Πέρσι η Γιουνάιτεντ είχε επικρατήσει στο «Έτιχαντ» με 2-1 ενώ γενικά έχει καλή παράδοση καθώς μετρά στις τελευταίες 9 επισκέψεις 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες ενώ στο ματς του πρώτου γύρου που έγινε τον Δεκέμβριο οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Νωρίς το μεσημέρι έχουμε την αναμέτρηση της Γουέστ Μπρομ κόντρα στην Νιούκαστλ, με τους γηπεδούχους να παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά στην υπόθεση παραμονής καθώς είναι στην 19η και προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Μόνο αδιάφορη όμως δεν είναι και η Νιούκαστλ που βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αγνοεί την νίκη εδώ και 3 αγωνιστικές και είδε την ανεβασμένη και 3η από το τέλος Φούλαμ να την πλησιάζει στην βαθμολογία.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Νίκη οξυγόνο θα αναζητήσει η παραπαίουσα το τελευταίο διάστημα Λίβερπουλ κόντρα στην Φούλαμ, με την ομάδα του Κλοπ να προέρχεται από ήττα την Πέμπτη το βράδυ στο ντέρμπι με την Τσέλσι και βλέπει πως ακόμα και η είσοδος στην πρώτη τετράδα μόνο σίγουρη δεν είναι. Στο ίδιο διάστημα η Φούλαμ μετρά ένα σερί 5 αγώνων χωρίς ήττα που αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Τέλος στο τελευταίο ματς της ημέρας η Τότεναμ θα φιλοξενήσει την Κρίσταλ Πάλας, με την ομάδα του Μουρίνιο να προέρχεται από 2 συνεχόμενες νίκες που την κρατάνε μέσα στο κόλπο της ευρωπαϊκής συμμετοχής για την νέα σεζόν. Αντίθετα η Κρίσταλ Πάλας προέρχεται από 2 συνεχόμενες ισοπαλίες, έχοντας όμως απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη είναι μια από τις ελάχιστες αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες της κατηγορίας.

Στοιχηματικά θα αναλύσουμε το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ και την αναμέτρηση της Τότεναμ με την Κρίσταλ Πάλας.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button