Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο Ντρεοσί εισηγήθηκε παραμονή του Μπόλονι στον Αλαφούζο!

Παράταση στην τελική απόφαση από τον μεγαλομέτοχο της «πράσινης» ΠΑΕ.

Ο Πιέρ Ντρεοσί στην επαφή που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο τόνισε πως δεν οφελεί σε αυτό το σημείο η απόλυση του Λάζλο Μπόλονι. Παράταση στην τελική απόφαση από τον μεγαλομέτοχο της «πράσινης» ΠΑΕ.

Η θέση του Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο του Παναθηναϊκού κρίνεται επισφαλής, ωστόσο, όπως αναφέραμε από το πρωί της Κυριακής οριστική απόφαση δεν υπάρχει και όλα παραμένουν ανοιχτά. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, είχε επαφές τόσο με τον γενικό διευθυντή, Πιέρ Ντρεοσί όσο και με τον Ρουμάνο τεχνικό. Σε αυτή την ιδιαίτερη συνθήκη, ο 68χρονος κόουτς βρίσκει «σύμμαχο» παραμονής τον Γάλλο γενικό διευθυντή του συλλόγου.

Ο Ντρεοσί που προσλήφθηκε στο «τριφύλλι» μετά από εισήγηση του Μπόλονι, είναι αρνητικός σε αυτή την φάση στο να απολυθεί άμεσα ο 68χρονος τεχνικός. Θεωρεί πως ο έμπειρος προπονητής μπορεί να γυρίσει την παρτίδα και πως αξίζει να στηριχθεί από την διοίκηση του κλαμπ, καθώς ήταν εκείνος που έφερε την ομάδα κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη μετά το κάκιστο ξεκίνημα στην σεζόν.

Στην ζυγαριά από την άλλη μπαίνει το κάκιστο κλίμα στα αποδυτήρια, οι «ψυχροπολεμικές» σχέσεις του Μπόλονι με την πλειοψηφία των παικτών και φυσικά η άθλια εικόνα της ομάδας πάνω στο χορτάρι. Μία εικόνα που αντί να βελτιώνεται, γίνεται ολοένα και χειρότερη.

Ο Αλαφούζος έχει αποδείξει πως δεν παίρνει εν θερμώ αποφάσεις σχετικά με το μέλλον των προπονητών και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα. Όλα είναι ανοιχτά τούτη την ώρα για το άμεσο μέλλον του Μπόλονι. Το μόνο σίγουρο είναι πως ακόμη και αν μείνει τώρα, ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει το ψάξιμο για προπονητή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button