FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – Παναιτωλικός: Υπάρχουν αρκετοί που τους «συνδέουν»(pics)

Ο ΠΑΣ Λαμία αφήνει πίσω του τη νίκη με 2-1 σκορ επί του Απόλλων Σμύρνης και επικεντρώνεται πλέον στο ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό.

Χωρίς να υπάρχει χρόνος ξεκούρασης, ο ΠΑΣ Λαμία μετά το παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης, μαζεύει τις δυνάμεις του για να υποδεχθεί το Σάββατι τον Παναιτωλικό στο ΔΑΚ της πόλης για την 19η αγωνιστική.

Το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα με pre game αφιερώματα του αγώνα και σήμερα θα ασχοληθούμε με το σημαντικότερο θέμα του αγώνα, τους ανθρώπους που συνδέουν τις δύο ομάδες.

Μάκης Χάβος

Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε το αφιέρωμά μας αυτό χωρίς να αναφερθούμε πρώτα στον προπονητή του ΠΑΣ, Μάκη Χάβο ο οποίος «έγραψε ιστορία» με την ομάδα του Αγρινίου.

Μέχρι στιγμής είναι ο πιο πετυχημένος τεχνικός που πέρασε από τον πάγκο των «κίτρινων» ενώ έχει δύο θητείες στην ομάδα του Παναιτωλικού.

Αρχικά, πήγε στο Αγρίνιο τον Ιανουάριο του 2013 και έφυγε τον Ιούνιο του 2015, μετρώντας 105 παιχνίδια, από τα οποία είχε 46 νίκες, 27 ισοπαλίες και 32 ήττες. «Μάζεψε» 165 βαθμούς από τον πάγκο της ομάδας του, ενώ ο Παναιτωλικός επί θητείας Χάβου, είχε 128 γκολ ενεργητικό και 89 παθητικό.

Στη δεύτερη θητεία του, ο 50χρονο κόουτς έκατσε μόλις μία χρονιά όπου είχε 36 παιχνίδια.

Πλέον, βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία και θα αντιμετωπίσει για ακόμη μία φορά την παλιά του ομάδα.

Και περνάμε στους ποδοσφαιριστές, τους οποίους πάνω κάτω τους γνωρίζουμε ποιοι είναι αλλά πρέπει να τονίσουμε πως παίκτης του Παναιτωλικού που αγωνίζονται τώρα στην ομάδα, δεν έχουν παίξει ποτέ στη Λαμία. Το αντίθετο όμως συμβαίνει.

Ανέστης Αναστασιάδης

Βρίσκεται στη Λαμία από το 2016, έχει φορέσει 71 φορές τη φανέλα του ΠΑΣ και έχει πετύχει και 2 γκολ.

Ο Αναστασιάδης έχει φορέσει με μεγάλη επιτυχία και τη φανέλα του Παναιτωλικού. Τις σεζόν 2009-2010 και 2010-2011 ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν στους Αγρινιώτες.

Με την «κίτρινη» φανέλα ο Αναστασιάδης έχει αγωνιστεί συνολικά 77 φορές, ενώ έχει σημειώσει ένα γκολ και μία ασίστ.

 

Ελίνι Δημούτσος

Τον Ιανουαρίου του 2010 ο Ελίνι Δημούτσος δίνεται δανεικός στον Παναιτωλικό από τον Παναθηναϊκό για να αγωνιστεί εκεί για ένα εξάμνηο.

Ο Δημούτσος φόρεσε τη φανέλα των «καναρινιών» σε 16 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ και μία ασίστ.

 

Ντάνι Μπεχαράνο

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει περάσει από τον Παναιτωλικό και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία αλλά τώρα αγωνίζεται στον ΠΑΣ Λαμία, είναι ο Βολιβιανός αμυντικός χαφ, Ντάνι Μπεχαράνο.

Ο Μπεχαράνο ήρθε στην Ελλάδα το 2015 για τον Παναιτωλικό και αγωνίστηκε στην ομάδα του Μάκη Χάβου για δύο χρονιές, έχοντας 36 συμμετοχές και 1 ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button