ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγορίου

Πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία... αλλά και του Ολυμπιακού. #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Ολυμπιακός #πιθανή_ενδεκάδα #Μαρτίνς_vs_Γρηγορίου #matchday #OLYLAM

Πιθανή ενδεκάδα ΠΑΣ Λαμία… αλλά και Ολυμπιακού. #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Ολυμπιακός #πιθανή_ενδεκάδα #Μαρτίνς_vs_Γρηγορίου #matchday #OLYLAM

Έχοντας τώρα ως παράδειγμα τον αγωνα του ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσουμε να μπούμε στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγορίου και να μαντέψουμε την πιθανή ενδεκάδα της ομάδας για τον σημερινό αγώνα.

Θα πάρουμε ως δεδομένα πως το 4-2-3-1 δεν θα αλλάξει και έχουμε και λέμε. Στο τέρμα, ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος στον αγώνα Κυπέλλου πήρε την ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, δείχνοντας πως είναι και αυτός στην ομάδα…

Στην άμυνα θα έχουμε αλλαγές, σε σχέση με τα πρόσωπα που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στο πρωτάθλημα. Στα δεξιά της άμυνας, θα έχουμε τον Προβυδάκη ενώ στα αριστερά θα πάρει θέση ο Μαρτίνεθ.

Στο κέντρο της άμυνας, θα δούμε ξανά το δίδυμο Βύντρα και Τζέιμς οι οποίοι ανταποκρίθηκαν αρκετά καλά κόντρα στους ποιοτικούς επιθετικούς του ΠΑΟΚ.

Περνάμε στο κέντρο, όπου ο Γκούγκα ήταν ο μαζί με τον Θεοδωρόπουλο οι MVP του ΠΑΣ στο ματς με τον «Δικέφαλο» και αναμένεται και σήμερα να πάρει θέση βασικού. Δίπλα του τώρα, θα βρεθεί ένας εκ των Μπουλούλη ή Μπιάρνασον με τον Ισλανδό να έχει περισσότερες πιθανότητες από τη στιγμή που μπήκε αποστολή.

Στα άκρα τώρα, θα δούμε τον Ρόμανιτς από τα αριστερά και τον Ντέλετιτς από τα δεξιά με τον Τάσο Καραμάνο να παίρνει τη θέση του σέντερ φορ. Πίσω από το φορ σε ρόλο διοργανωτή, ο «βετεράνος» της Λαμίας, ο Μεδίνα Λούνα Πίτι.

Αν θέλουμε τώρα να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον σημερινό αγώνα, τότε κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Λαλά, Μπα, Παπασταθόπουλο και Ρέαμπτσιουκ (ή Χολέμπας).

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Εμβιλά και Τιάγκο Σίλβα, ενώ πιο μπροστά θα παίξει ένας εκ των Βαλμπουενά ή Φορτούνη. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης

Back to top button