ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα κλεψίματα ο Ασίγκμπα, τις επεμβάσεις ο Βύντρα!

Το δεύτερο ημίχρονο κρατάει η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία από το σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό, όπου και έδειξε ένα μέρος του καλό της προσώπου.

Το δεύτερο ημίχρονο κρατάει η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία από το σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό, όπου και έδειξε ένα μέρος του καλό της προσώπου.

Την με 3-0 γνώρισε σήμερα η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία από τον Ολυμπιακό, ένα σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Βασικά, τα δύο πρώτα του γκολ η ομάδα του Πειραιά τα σημείωσε στο πρώτο 10λεπτο του ματς, καθώς εκμεταλλεύτηκε τα παιδικά λάθη των παικτών της Λαμίας.

Από το ματς αυτό λοιπόν σίγουρα η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου δεν κρατά το πρώτο ημίχρονο, αλλά το δεύτερο που ισορρόπισε το παιχνίδι, προσπάθησε να κρατήσει μπάλα και να δημιουργήσει ενώ και η άμυνά της εμφανίστηκε πολύ καλύτερη.

Ο Γκούγκα ξεχώρισε γενικά από τους παίκτες των φιλοξενούμενων, ενώ όσο αφορά τα αμυντικά καθήκοντα ο Μάρκ Ασίγκμπα και ο Λουκάς Βύντρα ήταν αυτοί που έκαναν την διαφορά.

Δεν γίνεται να μην αναφέρουμε τη λάθος στιγμή του αρχηγού, όπου στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού γύρισε λανθασμένα τη μπάλα πίσω στον Θεοδωρόπουλο και από εκεί προήλθε και το γκολ του Φορτούνη, αλλά θα αναφέρουμε επίσης πως είχε και 6 επεμβάσεις. Ορισμένες από αυτές ήταν σημαντικές όπου κράτησαν χαμηλά το σκορ.

Επίσης, θα πρέπει να αναφερθούμε και στα 7 κλεψίματα του Μάρκ Ασίγκμπα, ο οποίος πήρε την ευκαιρία από τον Γρηγορίου και προσπάθησε μέσα από ένα δύσκολο ματς να την εκμεταλλευτεί.

Διαβάστε επίσης

Back to top button