ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Άρχισε δουλειά για τον «τελικό» η Λαμία! (φωτογραφίες)

Δείτε τα τελευταία νέα του ΠΑΣ Λαμία, λίγες ημέρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Ποιοι παίκτες έμειναν εκτός σήμερα; Πόσοι ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας;

Δείτε τα τελευταία νέα του ΠΑΣ Λαμία, λίγες ημέρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΛ. Μία αναμέτρηση η οποία μετά τα τελευταία αποτελέσματα κυρίως των αντιπάλων της Λαμίας, αποκτά ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον και πλέον ο στόχος είναι ένας και μοναδικός. Η νίκη κόντρα στη Λάρισα και η νίκη κόντρα στον Ατρόμητο!

Σήμερα λοιπόν το μεσημέρι, στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία στη Νέα Άμπλιανη, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας εν όψει του αγώνα της Τετάρτης που έχει ώρα έναρξης 17:15.

Οι βασικοί ποδοσφαιριστές του χθεσινού αγώνα με τον Ολυμπιακό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας κ. Γεωργιάδη, ενώ ο Γκούγκα έμεινε εκτός κάνοντας ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, επιβεβαιώνοντας και το ρεπορτάζ του LamiaSportsΟ Γεωργιανός πολύ δύσκολα θα βρίσκεται στις επιλογές του Γρηγορίου για το ματς της Τετάρτης και προφανώς θα προφυλαχθεί έτσι ώστε να είναι έτοιμος για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Εκτός προπόνησης ήταν επίσης οι τραυματίες Ταϊρόν, Γκαζαριάν, Μπα και Βλαχομήτρος ενώ ο Τζέιμς έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Βλάχος και Τσούκαλος υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης Γιώργου Μπουρογιάννη.

Το βασικό πρόγραμμα προπόνησης τώρα, περιελάμβανε σήμερα τελειώματα των φάσεων.

Διαβάστε επίσης

Back to top button