ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ένα λάθος του Καραντώνη στο Ολυμπιακός – Λαμία

Αρκετή δουλειά είχαν οι τηλεδιαιτητές για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη. Από την άλλη η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Λαμία, είχε μόλις 1 επίμαχη φάση.

Αρκετή δουλειά είχαν οι τηλεδιαιτητές για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη. Από την άλλη η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Λαμία, είχε μόλις 1 επίμαχη φάση.

Αρκετά λάθη εντόπισε στις διαιτησίες του Σαββατοκύριακου για την 25η αγωνιστική της Super League ο Παναγιώτης Βαρούχας. Ο καθηγητής διαιτησίας μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε πως ο Σίμον Μαρτσίνιακ αν και κατηγορίας ελίτ της UEFA έκανε πολλά λάθη στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης τονίζοντας πως κακώς μέτρησε το 0-2 αλλά και πως ορθώς δόθηκε το πέναλτι για το 2-2.

Αναλυτικά, η έκθεση του Παναγιώτη Βαρούχα για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου:

ΟΦΗ-ΑΕΛ (Κουτσιαύτης): «Έπαιξε καταλυτικό ρόλο το VAR εδώ. Στο γκολ του ΟΦΗ στο πρώτο λεπτό δεν υπάρχει οφσάιντ. Σε μια πτώση του Ντουρμισάι στην περιοχή του ΟΦΗ, σωστά δεν δίνεται πέναλτι. Σωστά δόθηκε το πέναλτι του Σωτηρίου στον Ντουρμισάι. Στο 64’ ο Ντουρμισάι για ένα μαρκάρισμα με τον αγκώνα παίρνει απευθείας κόκκινη, αλλά το VAR επεμβαίνει και σωστά διορθώνεται σε κίτρινη. Το πέναλτι του Ακούνια στον Σολίς είναι καθαρό. Στην εκτέλεσή του, ο βοηθός δεν έχει σηκώσει να πει ότι ο τερματοφύλακας έχει βγει από τη γραμμή του χωρίς να ακουμπά το ένα πόδι. Ο διαιτητής δίνει επανάληψη και μπαίνει γκολ, που σωστά μέτρησε. Στο 77’ ο Σολίς εγκληματεί και χτυπά εν ψυχρώ τον αντίπαλό του. Πολύ σωστά αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. Στο γκολ της ΑΕΛ το VAR επενέβη και διόρθωσε το λάθος».

Ατρόμητος-Αστέρας (Σκουλάς): «Σε ένα χέρι του Μαυρομμάτη δεν υπάρχει παράβαση. Στο γκολ του Αγκάγεφ, ο βοηθός σηκώνει οφσάιντ και η γραμμή δείχνει πως ήταν σωστή υπόδειξη. Στο 68’ ο Ριέρα πέφτει, αλλά δεν υπάρχει παράβαση από τον Γούτα. Στο 90’ ο Ιγκλέσιας αποβλήθηκε, με τις δύο κίτρινες κάρτες να είναι σωστές».

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός (Διαμαντόπουλος): «Στο 3’ έπρεπε να πάρει κίτρινη ο παίκτης του ΠΑΣ γιατί έπεσε για να πάρει πέναλτι. Στο 19’ και το γκολ του ΠΑΣ, δεν υπάρχει οφσάιντ. Στο 44’ ο Παναθηναϊκός ζητά πέναλτι για χέρι του Παντελάκη, αλλά δεν υπάρχει κάτι. Στο 58’ ζητάνε κόκκινη για τον Βιγιαφάνιες, αλλά σωστά δόθηκε μόνο κίτρινη. Στο 89’ ο Πούγγουρας χρησιμοποιεί χέρι στο πρόσωπο αντιπάλου, έπρεπε να πάρει δεύτερη κίτρινη και να αποβληθεί».

Ολυμπιακός-Λαμία (Καραντώνης): «Στο 89’ σε μια σέντρα του Μπρούμα, ο Μασούρας πήρε κανονικά την μπάλα με το στήθος και κακώς δόθηκε φάουλ για χέρι».

Παναιτωλικός-Βόλος (Φωτιάς): «Στο 42’ η μπάλα χτυπά σε χέρι, αλλά δεν υπάρχει παράβαση. Στο γκολ του Παναιτωλικού, ο Αριγίμπι καλύπτεται από τον τερματοφύλακα και έναν ακόμη παίκτη, άρα σωστά μέτρησε κανονικά. Στο φινάλε κακώς σήκωσε ο βοηθός οφσάιντ στον Δουβίκα».

ΠΑΟΚ-Άρης (Μαρτσίνιακ): «Ο Μαρτσίνιακ δεν είχε σωστές θέσεις στο γήπεδο και του έφυγαν αρκετές φάσεις. Στο πρώτο γκολ του Άρη, δεν υπάρχει οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης, ενώ και ο Μπερτόγλιο που σκοράρει καλύπτεται. Στο 46’ ο Κρμέντσικ πέφτει στο έδαφος, χωρίς να υπάρχει παράβαση. Στο 0-2 του Μάνου, υπάρχει παράβαση πριν το γκολ. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ χάνει την μπάλα με φάουλ και ο Μαρτσίνιακ είναι δίπλα, δεν δικαιολογείται να χάσει τη φάση. Ο άλλος Πολωνός στο VAR έπρεπε να στείλει τον Μαρτσίνιακ να το δει. Στο 76’ δίνει πέναλτι στον Ζίφκοβιτς, αλλά ο Σίλβα βρίσκει πρώτα την μπάλα. Σωστά άλλαξε η απόφαση με το VAR. Η απόκρουση του Δεληζήση στη γραμμή ήταν καθαρή, δεν έχει περάσει η μπάλα τη γραμμή. Στο πέναλτι από το οποίο έρχεται το 2-2, ο τερματοφύλακας του Άρη δεν βρίσκει μπάλα. Οι του Άρη ζητάνε παράβαση αν ο Σφιντέρσκι έχει απωθήσει τον Δεληζήση. Έχει το χέρι του πάνω στον στόπερ του Άρη, αλλά δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ. Σωστά δόθηκε το πέναλτι».

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button