Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Football League – Τηλεδιάσκεψη: Καμία ουσιαστική εξέλιξη με ΕΡΤ – Έντονος ο προβληματισμός

Χωρίς ουσιαστική εξέλιξη ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη της Football League, με τους περισσότερους προέδρους να παραμένουν προβληματισμένοι.

Χωρίς ουσιαστική εξέλιξη ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη της Football League, με τους περισσότερους προέδρους να παραμένουν προβληματισμένοι.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (8/3) είχε προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη του προεδρείου της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Football League, με τις 20 ομάδες της κατηγορίας.

Τέθηκαν αρκετά θέματα προς συζήτηση, χωρίς βέβαια να παρθεί κάποια ουσιαστική απόφαση.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Λεωνίδας Λεουτσάκος ενημέρωσε τις ΠΑΕ ότι προχωρά η συμφωνία με την ΕΡΤ για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Μάλιστα, γίνεται προσπάθεια να μπουν νωρίτερα κάποια χρήματα από την Κρατική Τηλεόραση, κάτι που πρακτικά μοιάζει αδύνατο. Ττην Τετάρτη (10/3) πάντως, το Δ.Σ. της Λίγκας θα έχει τηλεδιάσκεψη με την ΕΡΤ.

Όσον αφορά την έναρξη της Football League, η 28η Μαρτίου παραμένει ως η πιο πιθανή, εκτός και αν υπάρξουν αλλαγές με τα επιδημιολογικά στοιχεία.

Λίγες οι τοποθετήσεις από τους προέδρους των ΠΑΕ, με τη Νίκη Βόλου και τη Ρόδο να θέτουν ζήτημα μη έναρξης του πρωταθλήματος έως ότου ξεκαθαρίσει το ζήτημα με την αναδιάρθρωση. Ουδείς τέθηκε υπέρ, αν και υπάρχει έντονος προβληματισμός…

Τέλος, ο Λεουτσάκος ζήτησε από τις 14 ΠΑΕ που δεν έχουν πάρει ακόμα πιστοποιητικό συμμετοχής, να προχωρήσουν στις κατάλληλες ενέργειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση

«Στο πλαίσιο της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League, το προεδρείο της Ένωσης είχε τηλεδιάσκεψη με την ΕΡΤ Α.Ε. προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία της παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και θα γίνει νέα συνάντηση εντός της εβδομάδας.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τις ομάδες της Football League, οι οποίες ενημερώθηκαν για τις τρέχουσες εξελίξεις».

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button