ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η ήττα της Λαμίας από τον Ολυμπιακό… σε αριθμούς (pic)

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΣ Λαμία. Ποιος παίκτης είχε τα περισσότερα λάθη; Ποιος ήταν ο πρώτος «κλέφτης»;

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία. Ποιος παίκτης είχε τα περισσότερα λάθη; Ποιος ήταν ο πρώτος «κλέφτης»;

Την ήττα με 3-0 σκορ γνώρισε η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής από τον Ολυμπιακό, έχοντας ως σκόρερ των Μπρούμα, τον Φορτούνη και τον Ελ Αραμπί.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα άρθρα μας, η Λαμία κρατάει μόνο το δεύτερο ημίχρονο από τον αγώνα, όπου και κατάφερε μέσα από τις αλλαγές του Γρηγορίου και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της να κρατήσει τη μπάλα και να περιορίσει την ανωτερότητα του Ολυμπιακού.

Το πρώτο ημίχρονο, πάει κυριολεκτικά στα σκουπίδια, μιας και δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση η «κυναόλευκη» ομάδα να αντιμετωπίσει την ορμή των γηπεδούχων.

Στα στατιστικά τώρα φαίνεται η υπεροχή των Πειραιωτών, αλλά το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι οι 5 τελικές που βρήκαν εστία με τις 3 να καταλήγουν στο τέρμα.

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά:

-10 τελικές προσπάθειες είχε η ομάδα του Ολυμπιακού σε 92΄αγώνα, έναντι 5 της Λαμίας. Τις 3 από τις 10 για τους γηπεδούχους της είχε ο Φορτούνης, ενώ 2 είχε ο Γκούγκα για τη Λαμία.

-4 σουτ εντός της μεγάλης περιοχής και 4 εκτός αυτής είχε η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς με την ομάδα της Φθιώτιδας να μην έχει ούτε ένα σουτ εντός της μεγάλης περιοχής. Αντίθετα, είχε 5 εκτός αυτής. 2 σουτ είχε ο Φορτούνης εντός της περιοχής ενώ δύο εκτός είχε ο Γκούγκα για τη Λαμία.

-2 κεφαλιές για τους παίκτες του Ολυμπιακού, 0 για αυτούς της Λαμίας.

-Από 3 αποκρούσεις είχαν οι παίκτες και των δύο ομάδων με τον Θοεδωρόπουλο να έχει 2 για τη Λαμία.

-20 επεμβάσεις για την ομάδα της Φθιώτιδας με τον Βύντρα να έχει 6, τον Θεοδωρόπουλο 5 και τον Τζέιμς 3. Από την άλλη, οι Πειραιώτες είχαν 13 επεμβάσεις με τον Ζοσέ Σα να έχει 5.

-25 κλεψίματα για τους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου, με τον Μάρκ Ασίγκμπα να έχει 7 στο σύνολο, ενώ για τον Ολυμπιακό από τα 21 συνολικά τα 8 τα είχε ο Σα!

-13 φάουλ για τους γηπεδούχους, 12 για τους φιλοξενούμενους.

-Τα κόρνερ ήταν 6 για τους «ερυθρόλευκους» και 3 για τους «κυανόλευκους».

-Τα λάθη ήταν περισσότερα για τον Ολυμπιακό, καθώς έφτασαν τα 40, ενώ η Λαμία είχε 26.

-Τέλος, από τα 29 συνολικά γεμίσματα τα 13 ήταν εύστοχα για τον Ολυμπιακό, ενώ για τους Φθιώτες μόλις 3 εύστοχα στα 16 συνολικά.

Ο πίνακας

Διαβάστε επίσης

Back to top button