Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τα βρήκε με Ρεϊνάλντο ο Ιωνικός!

Από τη στιγμή που τελείωσε το θέμα του Τζέρσον Καμπράλ, ο Ιωνικός θα πάει για άλλες δύο προσθήκες στα άκρα.

Από τη στιγμή που τελείωσε το θέμα του Τζέρσον Καμπράλ, ο Ιωνικός θα πάει για άλλες δύο προσθήκες στα άκρα.

Δεν έχει καεί το θέμα του Ρεϊνάλντο Λενίς για τον Ιωνικό. Για την ακρίβεια οι επαφές έχουν προχωρήσει αρκετά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως προφορικά έχει επιτευχθεί συμφωνία, αλλά υπάρχει ένα «αγκάθι» σε όλο αυτό και ο Ιωνικός για λίγο ακόμα θα περιμένει.

Με τον κορονοϊό οι μετακινήσεις είναι εξαιρετικά δύσκολες. Ειδικά όταν μιλάμε για ταξίδια από τη Λατινική Αμερική. Στη Νίκαια το έκαναν ήδη μία φορά με τον Ντιντιέρ Ντελγκάδο και γνωρίζουν πως θα χρειαστεί ξανά μεγάλη πίεση προς συγκεκριμένους ανθρώπους για να μπει στο αεροπλάνο ο Λενίς. Τη χρονιά που μας πέρασε στην Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε έπαιξε εννιά ματς και είχε τρία γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αρχεντίνος Τζούνιορς και ακολούθησαν οι Σπορτ Ρεσίφε, Ατλέτικο Νασιονάλ και Μπάνφιλντ.

Από εκεί και πέρα, για τη θέση του τρίτου τερματοφύλακα υπάρχει ενδιαφέρον για τον Χρήστο Κούμπουλα, αλλά όσο εκείνος δεν βρίσκει λύση με το Κερατσίνι, αναζητούνται και εναλλακτικές. Για τη θέση του φορ πολλοί είναι εκείνοι που περνούν από το μικροσκόπιο των ιθυνόντων της ομάδας.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button