Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Νέα ανακοίνωση για την αγορά της Μίλαν

 Nέα ανακοίνωση από το επενδυτικό ταμείο World Lab Technologies, που ενδιαφέρεται να αγοράσει την Μίλαν.

Nέα ανακοίνωση από το επενδυτικό ταμείο World Lab Technologies, που ενδιαφέρεται να αγοράσει την Μίλαν.

«Ως διευθύνων σύμβουλος της World Lab Technologies, δεν μπορώ να σχολιάσω λεπτομέρειες. Έχουμε τον απόλυτο σεβασμό για τους τρέχοντες ιδιοκτήτες της  Μίλαν. Ελπίζουμε ότι οι συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν σύντομα και θα είναι ουσιαστικές», είπε ο Αλεξάντρ Γιουτσόφ.

«Ωστόσο, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχουμε σοβαρή πρόθεση να  συζητήσουμε. Είμαστε επίσης πλήρως δεσμευμένοι για την ολοκλήρωση του έργου του σταδίου. Το σχέδιό μας για το μέλλον της Μίλαν είναι φιλόδοξο. Θέλουμε οι φίλαθλοι να βρίσκονται στο επίκεντρο του έργου μας», πρόσθεσε.

«Η World Lab Technologies ιδρύθηκε το 2020 αλλά, παρόλο που είμαστε μια νέα εταιρεία, η οικονομική μας δύναμη είναι σταθερή. Για τη Μίλαν το όραμά μου είναι άμεσο. Είναι η επιθυμία μου να ξαναχτίσω το ένδοξο παρελθόν των ροσονέρι και να επαναφέρω τον σύλλογο σε μια ηγετική θέση, για την οποία οι πιστοί φίλαθλοί του σε όλο τον κόσμο μπορούν να είναι εξαιρετικά περήφανοι. Έχουμε τα μέσα και τις δεξιότητες για να το κάνουμε αυτό. Η Μίλαν είναι μια επένδυση που μας ενδιαφέρει πολύ.»

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button