Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νιόπλιας: «Ο ΟΦΗ είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα – Στο τέλος θα είμαστε στην ίδια κατηγορία»

Την πρώτη του ομιλία στους ποδοσφαιριστές έκανε ο Νίκος Νιόπλιας, λέγοντάς τους ο ΟΦΗ είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα και πως στο τέλος δεν θα είναι σε άλλη κατηγορία.

Την πρώτη του ομιλία στους ποδοσφαιριστές έκανε ο Νίκος Νιόπλιας, λέγοντάς τους ο ΟΦΗ είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα και πως στο τέλος δεν θα είναι σε άλλη κατηγορία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Η ομάδα ήθελε να επιλέξει έναν προπονητή που σας ξέρει και τον ξέρετε. Είμαι εδώ για να πετύχουμε όλοι μαζί. Πρώτα για τον εαυτό σας, αλλά και για την ομάδα μας. Για τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Για όλους τους ανθρώπους της ομάδας που είναι πάντα δίπλα σας. Είστε πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Η ομάδα μας είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Στο τέλος της σεζόν δεν θα είμαστε σε άλλη κατηγορία. Όλοι μαζί θα βγάλουμε τη θετικότητα μας και θα βοηθάμε ο ένας τον άλλον για να τα καταφέρουμε. Να είστε σίγουροι ότι μετά τα οκτώ ματς που μένουν εμείς θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάμε. Πάμε να δουλέψουμε και να πάρουμε αυτό που αξίζουμε!», ήταν τα πρώτα λόγια του Νιόπλια στους ποδοσφαιριστές του και συνέχισε αναφερόμενος την αποχώρηση του Γιώργου Σίμου και του Περικλή Παπαναγή.

«Σας γνωρίζω και με γνωρίζετε καλά. Όλοι είστε φίλοι μου και θα συνεχίσετε να είστε φίλοι μου μέχρι να περνάμε τις γραμμές του γηπέδου. Όταν ξαναβγαίνουμε από το γήπεδο είμαι εδώ για ό, τι θέλει ο καθένας σας. Όποιο πρόβλημα κι αν έχετε μπορούμε να το λύσουμε. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα γιατί και με τον Περικλή (Παπαπαναγή) ήμασταν συμπαίκτες και πρώην συνεργάτες, αλλά περισσότερο στεναχωριέμαι για τον Γιώργο (Σίμο). Είναι πολύ καλός μου φίλος. Τα δύο προηγούμενα χρόνια κάναμε κάθε μέρα παρέα, μοιραζόμασταν όλα τα προβλήματα μας και υπάρχει αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμός. Είμαι συγκινημένος γιατί τον Γιώργο τον αγαπώ πάρα πολύ. Είναι πολύ καλός προπονητής, πολύ καλός άνθρωπος και σίγουρα θα έχει μέλλον».

Διαβάστε επίσης

Back to top button