Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Τούρκοι απειλούν με θάνατο τον προπονητή του Γιλντιρίμ για την ήττα από τον Κανέλο

Ο προπονητής του Ανβί Γιλντιρίμ αποκαλύπτει ότι δέχεται απειλές από την Τουρκία κατά της ζωής του με αφορμή την ήττα από τον Κανέλο.

Ο προπονητής του Ανβί Γιλντιρίμ αποκαλύπτει ότι δέχεται απειλές από την Τουρκία κατά της ζωής του με αφορμή την ήττα από τον Κανέλο.

Στην αποκάλυψη ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής του από Τούρκους προχώρησε ο Τζόελ Ντίας. Ο προπονητής του Τούρκου πυγμάχου, Ανβί Γιλντιρίμ δήλωσε ότι λαμβάνει υβριστικά μηνύματα από την γειτονική μας χώρα, μετά την ήττα του αθλητή τού, από τον Κανέλο Άλβαρες.

«Υπάρχουν μηνύματα από ανθρώπους στην Τουρκία, όπου μου λένε πως θα με σκοτώσουν γιατί ξεθέωσα τον Γιλντιρίμ και αντί να τον βελτιώσω τον έκανα χειρότερο, και πως όλα τα έκανα πολύ πιο άσχημα. Ακριβώς με ρωτάνε πόσα χρήματα πληρώθηκα από τον Κανέλο για να φέρω τον μαχητή μου σε αυτή την θέση. Μου λένε ‘’είσαι Μεξικάνος, ο Κανέλο είναι Μεξικάνος και ξέρουμε πως σε πλήρωσε μερικά εκατομμύρια δολάρια για να το κάνεις αυτό στον Γιλντιρίμ», αναφέρει ο Ντίας ο οποίος στον τρίτο γύρο του αγώνα πέταξε λευκή πετσέτα βλέποντας ότι ο αθλητής του αδυνατεί να σταθεί απέναντι στον κάτοχο των ζωνών της κατηγορίας.

«Εγώ ήθελα ο μαχητής μου να λάμψει ώστε να λένε ‘’τι μάχη έδωσε και πως ο Τζόελ τον προπόνησε’’, αλλά δεν φταίω εγώ που ο πυγμάχος μου δεν έδωσε προσοχή στις οδηγίες μου, που δεν έκανε τίποτα από όσα δουλέψαμε στην προετοιμασία… Ο Γιλντιρίμ αισθάνεται πως απογοήτευσε την πατρίδα του και δεν θέλει να επιστρέψει στην Τουρκία. Έκλαιγε στο μπάνιο και δεν έλεγε τίποτα», ανέφερε.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button