Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Τζαβέλλας έρχεται στην Αθήνα για το deal με την ΑΕΚ -Πάντα «παίζει» του Πλάνιτς

Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι ο αμυντικός που έχει πάρει… κεφάλι για να πάρει θέση στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι ο αμυντικός που έχει πάρει… κεφάλι για να πάρει θέση στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας στα 34 του είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα, αυτή την φορά για χάρη της ΑΕΚ (μετά τον ΠΑΟΚ, τον Πανιώνιο και την Κέρκυρα). Ο έμπειρος αμυντικός και στυλοβάτης της Εθνικής ομάδας και της Αλάνιασπορ είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από την Τουρκία για να επαναπατριστεί. Και ήθελε πολύ να γίνει αυτό στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε, το ίδιο και ο Ολυμπιακός, αλλά η ΑΕΚ έκανε το καλύτερο και πιο δυνατό… ψηστήρι.

Και έπεισε τον Τζαβέλλα να δώσει τα χέρια με την Ενωση και να αποδεσμευτεί από την Αλάνιασπορ. Η ρήτρα είναι στα 400.000 ευρώ και ο παίκτης έχει δεσμευτεί ότι θα το καταφέρει άμεσα. Η ΑΕΚ μάλιστα τον περιμένει προσεχώς στην Αθήνα. Και θέλουν μέχρι και το Σαββατοκύριακο να έχει τελειώσει αυτή η υπόθεση για να βρίσκεται στην προετοιμασία εξ’ αρχής.

Βλέπετε δεν υπάρχουν και πολλοί στόπερ διαθέσιμοι στην ΑΕΚ. Ο Σβάρνας είναι τραυματίας και θα υπολογίζεται αρκετά αργότερα και με ερωτηματικό πως θα είναι. Ο Χνιντ είναι τελειωμένος από την Ενωση. Ο Νεντελτσεάρου έχει την ταμπέλα πωλείται πάνω του, ενώ ο Τσιγκρίνσκι δεν θα ανανεώσει. Έτσι, απομένει ο Λάτσι και οι νεαποκτηθέντες Μήτογλου-Γούτας, με το δεύτερο να μην είναι σίγουρος ότι θα φορέσει τελικά τα «κιτρινόμαυρα».

Φέτος ο Γιώργος Τζαβέλλας έπαιξε σε 38 ματς, σκόραρε 2 γκολ, είχε 1 ασίστ. Στην Αλάνιασπορ βρίσκεται (μετά τον ΠΑΟΚ) από το 2017 και έχει παίξει συνολικά 140 παιχνίδια.

Πάντως, στην ΑΕΚ ο Μπόγκνταν Πλάνιτς παραμένει στο προσκήνιο. Ο Σέρβος στόπερ είναι στα υπόψιν και υπάρχει ανοιχτή γραμμή με τον μάνατζερ του, ο οποίος αναφέρει ότι είναι εφικτό να αποδεσμευτεί από την Μακάμπι Χάιφα. Η υπόθεση φαίνεται να χρειάζεται και άλλο χρόνο, αλλά ο Τζαβέλλας προς στιγμήν κλείνει την «τρύπα» στο κέντρο της άμυνας. Και προσφέρει χρόνο και ασφάλεια στην Ενωση.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button