ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ατρόμητος – ΠΑΣ Λαμία: Μία προϊστορία… με γκολάρες!(vids)

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ατρόμητο και η προϊστορία των δύο ομάδων «κρύβει» γκολ από άλλο πλανήτη!

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ατρόμητο και η προϊστορία των δύο ομάδων «κρύβει» γκολ από άλλο πλανήτη!

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την Τετάρτη 18/12 στις 19:30 στο γήπεδο του Περιστερίου, στην εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες μπορεί για αρκετά χρόνια να έπαιζαν σε διαφορετικές κατηγορίες, παρόλο αυτά η μεταξύ τους προϊστορία είναι αρκετά μεγάλη και σε πρωτάθλημα και σε Κύπελλο.

Η ομάδα της Αθήνας έχει 5 νίκες σε 8 παιχνίδια, ενώ 2 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Από την άλλη η Λαμία έχει καταφέρει μόλις μία φορά να κερδίσει τον Ατρόμητο.

Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά την προϊστορία:

Από την γκολάρα του Σπυρόπουλου, στα φάουλ του Πίτι και του Σάλιακα και από εκεί στο ανάποδο ψαλίδι του Βέλλιου που «πάγωσε» του ΔΑΚ Λαμίας!

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος

ΠΑΣ Λαμία – Ατρόμητος 2-0

Η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων έγινε το 2015 όταν ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Ατρόμητο στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου.

Η φιλοξενούμενη ομάδα πήρε τότε τη νίκη με 0-2 σκορ χάρη σε δύο γκολ του Στέφανο Ναπολεόνι στο 58΄και στο 61΄.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Πανέτσος, Τσοπέλας, Κοτσώνης, Κοντέων, Καλαντζίδης, Ενγκουέμ, Τόσκας,Νατσιόπουλς,Σερτζίνιο, Παπαευθυμίου, Αλεξίου

Ατρόμητος (Τραϊαννός Δέλλας): Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Ουσέρο, Μπάλλας,Μπρίτο, Στόιτσεφ, Ναπολεόνι, Μπαστακός

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2017

1ος αγώνας για τη φάση των 16η του Κυπέλλου Ελλάδος

ΠΑΣ Λαμία – Ατρόμητος 2-2

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά στο Κύπελλο Ελλάδος και αυτή τη φορά η Λαμία κατάφερε και πήρε την πρώτη της ισοπαλία απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο αγώνας για τους «16» του θεσμού στη Λαμία είχε ολοκληρωθεί με το τελικό 2-2.

Ο Αμπιόλα Ντάουντα μόλις στο 1΄του αγώνα είχε ανοίξει το σκορ κάνοντας το 0-1 ενώ η απάντηση της Λαμίας ήρθε 3 λεπτά αργότερα με τον Αυγενικού να ισοφαρίζει σε 1-1.

Δυστυχώς ο Ντάουντα, ο οποίος τότε πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έβαλε και δεύτερο γκολ στο 14΄κάνοντας το 1-2.

ΟΜΩΣ, στο 16΄ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος έφερε το ματς στα ίσια, ένα γκολ γκολ που κανένας… μα κανένας δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ!

Ο μπακ της Λαμίας λίγο κάτω από την σέντρα του γηπέδου και δεξιά, εξαπολύει έναν «πύραυλο» ο οποίος «χτύπησε» το βάθος των διχτύων του Παπαδόπουλου και το 2-2 ήταν γεγονός!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Βαλλιός, Κοτσώνης, Παπαργυρίου, Αυγενικού, Μπουλούλης, Βασιλόγιαννης, Τζόκιτς, Τσούκαλος, Φερφελής.

Ατρόμητος (Γεώργιος Κορακάκης): Παπαδόπουλος Ν., Κοντοές, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Κατράνης, Ούμπιδες, Μπάγκα, Λημνιός, Τόνσο, Μπρίτο, Ντάουντα.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος

Ατρόμητος – ΠΑΣ Λαμία 2-0

Στον επαναληπτικό του 2-2 στο ΔΑΚΛ ο Ατρόμητος υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον ΠΑΣ τον οποίο και κέρδισε δύσκολα με 2-0.

Η ομάδα της Αθήνας ευτύχισε ξανά, σε ένα ακόμη ματς με τη Λαμία, να σκοράρει νωρίς με τον Ντάουντα στο 18΄να γράφει το 1-0.

Το δεύτερο γκολ για τους Περιστεριώτες ήρθε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και πρωταγωνιστής ήταν και πάλ ο Αμπιόλα Ντάουντα!

Το 2-0 ήταν το τελικό σκορ…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Γεώργιος Κορακάκης): Παπαδόπουλος Ν., Κιβρακίδης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κατράνης, Ούμπιντες, Ζησόπουλος, Πλατέλλας, Τόνσο, Μπρίτο, Ντάουντα.

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Χριστοφιλέας, Βαλλιός, Κοτσώνης, Παπαργυρίου, Μπουλούλης, Αυγενικού, Ματσούκας, Τσούκαλος, Ποζατζίδης, Φερφελής.

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

5η αγωνιστική SuperLeague

Ατρόμητος – ΠΑΣ Λαμία 3-0

Και περνάμε στα παιχνίδια του πρωταθλήματος ανάμεσα στις δύο ομάδες! Στον πρώτο αγώνα, η ομάδα του Ατρομήτου φιλοδώρισε με 3 γκολ τη Λαμία.

Σκόρερ της αθηναϊκής ομάδας ήταν ο Άμρ Ουάρντα στο 27΄, Γιώργος Μανούσος στο 28΄και το τελικό 3-0 έγραψε και πάλι ο Μανούσος στο 35΄.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Μάντσον, Βασιλακάκης, Ντιγκινί, Ουάρντα, Μανούσος.

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Όμο, Βάντερσον, Πίτι, Ακόστα, Βουό

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

20η αγωνιστική SuperLeague

ΠΑΣ Λαμία – Ατρόμητος 1-1

Στον δεύτερο αγώνα της ίδιας χρονιάς, έλαμψε το αστέρι του Φρανζίσκο Πίτι! Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός κατάφερε στο 55΄του αγώνα με μία καταπληκτική εκτέλεση φάουλ να κάνει το 1-0!

Απίστευτο γκολ από τον Πίτι!

Δυστυχώς και παρόλο που η καλύτερη ομάδα του γηπέδου ήταν η Λαμία, ένα γκολ του Ντιγκινί στο 70΄ έφερε αυτό το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 65΄ο Εβγκέν Μπούντνικ είχε αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Σκουλά και είχε αποχωρήσει από τον αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος Ν., Πριντέτα, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Μπλάζιτς, Όμο, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Ακόστα, Βάντερσον, Μπούντνικ.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσούλαντζιτς, Μάντσον, Ντιγκινί, Βασιλακάκης,Ουάρντα, Ντάουντα.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

3η αγωνιστική SuperLeague 

Ατρόμητος – ΠΑΣ Λαμία 1-0

Και φτάσαμε στα περσινά παιχνίδια, όπου στο μεταξύ τους παιχνίδι ήταν το ντεμπούτο του Μάκη Χάβου στον πάγκο της ομάδας της Λαμίας!

Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε μία πολύ καλή παρουσία στο Περιστέρι, απείλησε αλλά δεν κατάφερε να φύγει με κάτι παραπάνω από την ήττα…

Το γκολ του Ευθύμη Κουλούρη στο 45΄έκρινε την αναμέτρηση ενώ η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Ελίνι Δημούτσος στο 58΄έβαλε «ταφόπλακα» στα όνειρα της Λαμίας για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Βασιλακάκης, Μάντσον, Σάκιτς, Γιαννούλης, Ενσικουλού, Ουγκράι, Κουλούρης

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Βάντερσον, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Καραγκούνης, Μπερτόλιο, Καραμάνος, Μπαράλες.

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

18η αγωνιστική SuperLeague

ΠΑΣ Λαμία – Ατρόμητος 2-1

Μέσα στο 2019, ήρθε και η πρώτη νίκη του ΠΑΣ Λαμία στην ιστορία του απέναντι στον Ατρόμητο Αθηνών. Η ομάδα του Μάκη Χάβου, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο κέρδισε με 2-1 σκορ τον Ατρόμητο παίρνοντας τρεις σημαντικούς βαθμούς.

Η ομάδα του Ατρομήτου, ξάφνιασε τους γηπεδούχους με το γκολ του Κουλούρη στο 47΄όμως η απάντηση ήρθε και μάλιστα νωρίς!

Δύο λεπτά αργότερα και πριν καλά καλά σταματήσουν τους πανηγυρισμούς τους οι φιλοξενούμενοι, ο Γιοάν Τομάς έφερε το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 1-1.

Το τελικό 2-1 έκανε το Χερόνιμο Μπαράλες, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Δημούτσος!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος,Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Σκόνδρας, Τομάς, Πίτι, Επστάιν, Μπαράλες

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χαζτηισαΐας, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Ουάρντα, Μπρούνο, Ενσικουλού, Κουλούρης.

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2019

2η αγωνιστική SuperLeague

ΠΑΣ Λαμία – Ατρόμητος 2-2

Και ολοκληρώνουμε το μεγάλο μας αφιέρωμα στην προϊστορία των δύο ομάδων, με το φετινό πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Το τελικό αποτέλεσμα, το χορταστικό 2-2! Την αρχή των γκολ έκανε ο Μανώλης Σάλιακας στο 11΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σκορπώντας χαμόγελα σε όλο το ΔΑΚΛ!

Η απάντηση του Ατρομήτου ήρθε πριν το ημίχρονο με τον Γούτα να κάνει το 1-1 με κεφαλιά στο 35΄.

Στο 78′ ο Ρόμανιτς κερδίζει πέναλτι, το οποίο αναλαμβάνει ο μετρ του είδους, Ροτζέριο Τουράμ. Ο Βραζιλιάνος έκανε το 2-1 πετυχαίνοντας και το πρώτου τέρμα στην SuperLeague με την «κυανόλευκη» φανέλα.

Δυστυχώς, το 2-2 ήταν το τελικό σκορ καθώς ο Βέλλιος πέτυχε ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ, με ανάποδο ψαλίδι εκτος της περιοχής «παγώνοντας» όλο το γήπεδο!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Σάλιακας, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βύντρα, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Βασιλόγιαννης,Ρόμανιτς, Καραμάνος

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Θεοδωράκης, Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης, Ούμπιντες, Ενσικουλού, Ρόσα, Μανούσος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button