Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

ΑΕΚ: Ξεκινά την φάση των «16» του BCL με Τουρκ Τέλεκομ

Mετά την διακοπή λόγω Covid-19, η ΑΕΚ μπαίνει (και) σε ρυθμούς Basketball Champions League και φιλοξενεί την ισχυρή Τουρκ Τέλεκομ στο ΟΑΚΑ (19:30, ΕΡΤ3).

Mετά την διακοπή λόγω Covid-19, η ΑΕΚ μπαίνει (και) σε ρυθμούς Basketball Champions League και φιλοξενεί την ισχυρή Τουρκ Τέλεκομ στο ΟΑΚΑ (19:30, ΕΡΤ3).

Η ΑΕΚ ξεκινά την παρουσία της στην δεύτερη φάση του Basketball Champions League και υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Τουρκ Τέλεκομ (19:30, ΕΡΤ3).

Η «Ένωση» πέρασε δύσκολα το προηγούμενο διάστημα λόγω του Covid-19 και ο ιός επηρέασε αισθητά των αγωνιστικό ρυθμό της ομάδας, που μέτρησε συνεχόμενες αναβολές. Η ΑΕΚ επέστρεψε τελικά στην δράση πριν λίγες ημέρες και κέρδισε εύκολα το Μεσολόγγι, ενώ πλέον μπαίνει και σε ρυθμούς BCL.

Το ματς θεωρείται δύσκολο, αφού η Τουρκ Τέλεκομ έχει γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ. Η ομάδα της γειτονικής χώρας νίκησε την Στρασμπούρ (83-76) στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των 16 και διαθέτει παίκτες όπως ο Κάιλ Ουίλτζερ, ο Μάρκους Φόστερ, ο Σαμ Ντέκερ, ο Τζόνι Ο’Μπράιαντ και ο Νικ Τζόνσον.

«Η Τουρκ Τέλεκομ μία ομάδα με πολύ μεγάλη δυναμική, με ατομικό ταλέντο, με παίκτες που διαθέτουν ποιότητα και ικανότητες. Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας, και ατομικά αλλά και ομαδικά.

Ταυτόχρονα, πρέπει να έχουμε καλές συνεργασίες στην επίθεση, να μοιράσουμε σωστά τη μπάλα και να βρούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να εκτελέσουμε τις επιθέσεις μας», σημείωσε σχετικά με το ματς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Διαιτητές θα είναι οι Μανουέλ Ματσόνι, Λουίς Καστίγιο και Μάρτιν Βούλιτς.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button