Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παπασταθόπουλος: «Πήγα στον Ολυμπιακό επειδή με ήθελαν, δεν έχω τίποτα να αποδείξω στον Αρτέτα»

Για την μονομαχία του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, αλλά και την επιλογή του να πάει στους «ερυθρόλευκους» αναφέρθηκε σε συνέντευξη που έδωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Για την μονομαχία του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, αλλά και την επιλογή του να πάει στους «ερυθρόλευκους» αναφέρθηκε σε συνέντευξη που έδωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Την Άρσεναλ για την φάση των «16» του Europa League θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να αποτελεί χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο των δύο αναμετρήσεων.

Ο Έλληνας διεθνής άσος, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του έδωσε συνέντευξη στην αγγλική ιστοσελίδα «Football.london» για την μετακίνηση του από τους «κανονιέρηδες» στους «ερυθρόλευκους» αλλά και για τα δύο παιχνίδια απέναντι στην πρώην ομάδα του.

«Ακόμα μιλάω με πολλούς ανθρώπους από την Άρσεναλ, καθώς ήμουν στην ομάδα δυόμιση χρόνια. Είμαι σε επαφή με τους παίκτες. Μίλησα μαζί τους και είναι χαρούμενοι που θα παίξουμε αντίπαλοι» ανέφερε ο ίδιος στην αρχική του τοποθέτηση.

Στην συνέχεια μίλησε για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, όπου και είπε: «Όλα πάνε καλά. Βρήκα τα πάντα βολικά, και ήταν πιο εύκολο από ότι περίμενα να ενσωματωθώ. Αποφάσισα να πάω στον Ολυμπιακό επειδή μου έδειξαν από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο, ότι με ήθελαν ως ηγέτη της ομάδας. Έδειξαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και εκεί υπάρχει η δυνατότητα να κατακτήσω τίτλους».

Αναφερόμενος στο αν βλέπει τα δύο αυτά παιχνίδια, ως την ευκαιρία για να αποδείξει στον Μικέλ Αρτέτα ότι έκανε λάθος για τον ίδιο τόνισε: «Όχι, δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν ποιος είμαι. Έχω δείξει σε όλους στην καριέρα μου τι μπορώ να κάνω. Δούλεψα με κάποιους από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και έπαιζα τακτικά, δεν έχω να αποδείξω τίποτα στον Αρτέτα ή σε κάποιον άλλο. Ήταν απόφασή του και της ομάδας και την αποδέχτηκα».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν μίλησε με τον Πέδρο Μαρτίνς, για την πρώην ομάδα του, ο ίδιος είπε: «Δεν μιλήσαμε πολύ. Έχουμε πολύ καλούς προπονητές, που ξέρουν να αναλύσουν πόσο καλή είναι η Άρσεναλ, και γνωρίζουν τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα τους».

Διαβάστε επίσης

Back to top button