ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγορίου

Πάμε λοιπόν να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα, έχοντας στα χέρια μας την αποστολή της Λαμίας, αλλά γνωρίζοντας επίσης πως ο Μιχάλης Γρηγορίου θα θελήσει να «χτυπήσει» το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό! #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Μιχάλης_Γρηγορίου #πιθανή_ενδεκάδα #LAMAEL #LamiaSports #Forza_Λαμιάρα #lamiafc #matchday #lamiacity

Πάμε λοιπόν να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα, έχοντας στα χέρια μας την αποστολή της Λαμίας, αλλά γνωρίζοντας επίσης πως ο Μιχάλης Γρηγορίου θα θελήσει να «χτυπήσει» το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό!

Στόχος του ΠΑΣ είναι να φτάσει γρήγορα στο γκολ, που θα του διώξει το άγχος. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια, ο Γρηγορίου έχει δείξει πως επιλέγει αρκετά επιθετικό σχήμα. Στα περισσότερα παιχνίδι που η Λαμία καλείται να δημιουργήσει και να επιτεθεί, ο Έλληνας κόουτς επιλέγει το σύστημα 4-4-2.

Θεωρούμε πως αυτό θα είναι το σύστημα της «κυνόλευκης» ομάδας και στο σημερινό αγώνα. Έτσι λοιπόν τα πρόσωπα που θα το απαρτίζουν αναμένεται να είναι οι εξής:

Ο Ντεβίς Επασί μετά από δύο παιχνίδι που τα είδε από τις εξέδρες, θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, θα έχουμε νέα πρόσωπα σε σχέση με τα δύο προηγούμενα ματς, όμως τα συγκεκριμένα πρόσωπα αποτελούν τις βασικές επιλογές του Γρηγορίου. Από τα δεξιά προς στα αριστερά λοιπόν θα είναι, ο Σκόνδρας, ο Αντέτζο, ο Τζανετόπουλος και ο Άνχελ Μαρτίνεθ.

Στα χαφ τώρα, ο Ντάνι Μπεχαράνο και ο Φάνης Τζανδάρης θα πάρουν θέση παίζοντας ως κλασσικοί ανασταλτικοί μέσοι. Στα άκρα, θα βρίσκονται ο Ντέλετιτς από τα δεξιά και ο Λάζαρ Ρόμανιτς από τα αριστερά.

Το δίδυμο, αν τελικά επιλεχθεί το 4-4-2, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Τάσος Καραμάνος και ο Μπατσάνα Αραμπούλι. Ο Γεωργιανός θα παίζει πιο μπροστά σε σχέση με Έλληνα επιθετικό, ο οποίος θα έχει και πάλι το ρόλο του δεύτερο φορ που έχει και καθήκοντα δεκαριού.

Διαβάστε επίσης

Back to top button