Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απάντηση Κούγια στην αποχή των δημοσιογράφων της Λάρισας

Με προσωπική του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στους δημοσιογράφους των τοπικών μέσων της Λάρισας, που καταλόγισαν στη διοίκηση του συλλόγου «φασιστικές συμπεριφορές» και λογοκρισία.

Δεν άργησε από πλευράς ΠΑΕ η απάντηση σε όσα της καταλόγισαν δημοσιογράφοι της πόλης, σχετικά με την απαγόρευση εισόδου στο αποψινό (20:30) φιλικό με τον Παναθηναϊκό στην AEL FC Arena.

Η ανακοίνωση περί αποχής από το παιχνίδι με το «τριφύλλι» από πλευράς εκπροσώπων του Τύπουπροκάλεσε την αντίδραση του Αλέξη Κούγια, που αναφέρεται ξεχωριστά τους περισσότερους εκ των υπογραφόντων την επιστολή διαμαρτυρίας.

Αναλυτικά:

«Διάβασα την ανακοίνωση των αυτοονομαζομένων επαγγελματιών δημοσιογράφων και βλέποντας τα ονόματα διαπίστωσα ότι από αυτούς μόνο 5 είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι και μέλη δημοσιογραφικών ενώσεων.

Οι υπόλοιποι αυτοχαρακτηρίζονται δημοσιογράφοι και μάλιστα ο ένας, ο πλέον επώνυμος από αυτούς, που έχει γυναίκα δικηγόρο σε δίκη ασφαλιστικών μέτρων που του έκανε ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΛ για ακραία δυσφήμηση του, δήλωσε στο δικαστήριο πριν 2 μήνες, ότι δεν είναι δημοσιογράφος, αλλά παραγωγός σατιρικής εκπομπής.

Ο δεύτερος, που δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και δηλώνει εκπρόσωπος τύπου του μπάσκετ της ΑΕΛ και της Ερασιτεχνικής, από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου στη Λάρισα, με τρέλανε στα τηλέφωνα και στα τραπέζια και μόλις δεν προσέλαβα στην ΑΕΛ νεαρή δεσποινίδα που είχε επιβάλλει την πρόσληψη της στην ΑΕΛ στον προηγούμενο ιδιοκτήτη της τον Πλεξίδα, άρχισε εις βάρος μου προσωπικό πόλεμο.

Ο τρίτος από τους επαγγελματίες, δηλαδή με ταυτότητα, ήταν με τον Πηλαδάκη εκπρόσωπος τύπου, ξεροστάλιαζε στην πόρτα του γραφείου μου για να τον επαναπροσλάβω και όταν τον έκοψα λόγω της θηλυπρεπούς φωνής του, έφτασε στο αηδιαστικό σημείο να γράψει άρθρο στον διαδικτυακό τόπο της εφημερίδας Φως των Σπορ, ότι «καλύτερα που δεν προκριθήκαμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, γιατί έτσι θα δοξαζόταν ο Κούγιας».

Ο τέταρτος που δηλώνει και αριστερούλης άρχισε την κριτική όταν σταμάτησε να εργάζεται στο AEL RADIO.

Για τους υπολοίπους, εκτός των κ.κ. Ασπρούδη και Ευθυμίου (καταλαβαίνω γιατί δέχθηκαν να μπουν τα ονόματα τους στην ανακοίνωση), δεν τους γνωρίζω καθόλου και βεβαίως δεν έχω δει ούτε έναν από αυτούς που υπογράφουν την ανακοίνωση σε ένα εκτός έδρας αγώνα της ΑΕΛ, φιλικό ή επίσημο, και είμαι βέβαιος ότι και στο επίσημο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στα μέσα Σεπτεμβρίου που δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος, θα προσπαθήσουν να πείσουν και τους πραγματικούς δημοσιογράφους να κάνουν εκ νέου αποχή.

Δικό τους το πρόβλημα, αφού η ΑΕΛ πλέον δεν είναι ομάδα που περιορίζεται στα σύνορα του Νομού Λαρίσης και οι ειδήσεις που την αφορούν καλύπτονται από τα μεγάλα κανάλια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, της εφημερίδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και τα μεγάλα ειδησεογραφικά sites.

Αυτά είχα να απαντήσω και σας εύχομαι, όπως συνήθως συμβαίνει με σας, αφού σπανίως έρχεστε στο γήπεδο, καλόπιστη κριτική του αποψινού ματς από τον καναπέ, μπορεί και ταβέρνας.

Και για τους μικρούς, μακριά από τα ξύδια, γιατί πειράζει.»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button