Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Απέκτησε τον Μπρόμπεϊ η Λειψία!

Ο Μπράϊαν Μπρόμπεϊ είναι μία από τις νέες «ανακαλύψεις» του Άγιαξ και ήδη ο 19χρονος Ολλανδός έχει δώσει τα... διαπιστευτήρια του στα γήπεδα της Ευρώπης, με τις εμφανίσεις του στην Eredivisie, στο Champions και στο Europa League.

Ο Μπράϊαν Μπρόμπεϊ είναι μία από τις νέες «ανακαλύψεις» του Άγιαξ και ήδη ο 19χρονος Ολλανδός έχει δώσει τα… διαπιστευτήρια του στα γήπεδα της Ευρώπης, με τις εμφανίσεις του στην Eredivisie, στο Champions και στο Europa League.

Όμως, ο νεαρός επιθετικός δεν θα μείνει για πολύ στο Άμστερνταμ, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή του στη Λειψία, δεδομένου ότι το συμβόλαιο του με τον «Αίαντα» λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Μπρόμπεϊ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον γερμανικό σύλλογο και λίγο αργότερα δήλωσε: «Η Λειψία είναι ένας υπέροχος σύλλογος που πραγματοποιεί ακόμη μια υπέροχη σεζόν. Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν είναι ένας νέος και πολύ καλός προπονητής, από τον οποίο μπορώ να μάθω πολλά. Η ομάδα είναι σταθερή και αποπνέει μεγάλη συνοχή. Ανυπομονώ πραγματικά να συμμετάσχω στην ομάδα και φυσικά θέλω να διαδραματίσω σημαντικό ρόλο, έτσι ώστε να συνεχισθούν οι επιτυχίες του συλλόγου».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Photo by John Berry/Getty Images)

Διαβάστε επίσης

Back to top button