Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εννέα σίγουρους έχει ο Μπόλονι για ΠΑΟΚ!

Ο Λάζλο Μπόλονι φαίνεται πως έχει καταλήξει σχεδόν σε όλη την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Λάζλο Μπόλονι φαίνεται πως έχει καταλήξει σχεδόν σε όλη την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός κορυφώνει την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που θα είναι καθοριστικό για τις ελπίδες του να τερματίσει στην πρώτη τετράδα. Η νίκη είναι αναγκαία για τους «πράσινους» και ο Λάζλο Μπόλονι φαίνεται να έχει καταλήξει στους περισσότερους της ενδεκάδας που θα παρατάξει την Κυριακή (19:00) στη Λεωφόρο.

Όλα δείχνουν πως ο Ρουμάνος έχει σίγουρους εννιά παίκτες για το βασικό σχήμα. Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, με τους Μολό και Χουάνκαρ στο δεξί κι αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας θα είναι στόπερ. Στο κέντρο θα προσφέρουν τρεξίματα οι Αλεξανδρόπουλος και Νιάς, ενώ πιο δημιουργικό ρόλο θα έχει ο Μαουρίσιο. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η παρουσία του Ιωαννίδη στο βασικό σχήμα, είτε ως σέντερ φορ, είτε στα άκρα. Στην πρώτη περίπτωση, πιθανότερο είναι να τον πλαισιώσουν από τα άκρα οι Αϊτόρ και Ενγκμπακοτό.

Εκτός μάχης είναι σίγουρα οι Κουρμπέλης, Σανκαρέ και Βέλεθ.

πηγή: Sport-FΜ

Διαβάστε επίσης

Back to top button