ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Ντέλετιτς στο Τρίο Μπελκάντο: «Είμαι καλά στη Λαμία / Είμαστε μία γροθιά!» (vid)

Η σημερινή εκπομπή του Ράδιο Λαμία, το Τρίο Μπελκάντο δεν ήταν ίδιο με τις άλλες εκπομπές. Σήμερα είχαμε τη χαρά και την τιμή να έχουμε στην παρέα μας τον πρωταγωνιστή του ΠΑΣ Λαμία - ΑΕΛ και έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της «κυανόλευκης» ομάδας, τον Μίλος Ντέλετιτς.

Η σημερινή εκπομπή του Ράδιο Λαμία, το Τρίο Μπελκάντο δεν ήταν ίδιο με τις άλλες εκπομπές. Σήμερα είχαμε τη χαρά και την τιμή να έχουμε στην παρέα μας τον πρωταγωνιστή του ΠΑΣ Λαμία – ΑΕΛ και έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της «κυανόλευκης» ομάδας, τον Μίλος Ντέλετιτς.

Την πρώτη του συνέντευξη από την έλευσή του στον ΠΑΣ Λαμία παραχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής στο “Τρίο Μπελκάντο” του Ράδιο Λαμία και τους Πάνο Κτασώνη, Λάμπρο Αρναούτογλου και Νίκο Μώκο ο Μίλος Ντέλετιτς.

Ο 27χρονος εξτρέμ της Λαμίας, που χάρισε στην ομάδα τη νίκη επί της ΑΕΛ στο εξ’ αναβολής ντέρμπι της Τετάρτης για την 21η αγωνιστική και σήμερα, μίλησε για το παιχνίδι αυτό, την φετινή πορεία της Λαμίας, το μέλλον του και πολλά άλλα στο “Τρίο Μπελκάντο”.

Αρχικά μίλησε για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ τονίζοντας πως ” Ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για την ομάδα, δεν παίξαμε πολύ καλά και παγώσαμε στο ημίχρονο με το γκολ της ισοφάρισης ωστόσο στο ημίχρονο είπαμε να το αλλάξουμε αυτό και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη στο τελευταίο λεπτό και έτυχε να είμαι εγώ ο σκόρερ.”

Δήλωσε πως η έλευση του Μιχάλη Γρηγορίου και των βοηθών του έδωσε ψυχολογία στην ομάδα διότι χάρισε την αυτοπεποίθηση σε κάθε παίκτη παίρνοντας από τον καθένα το 100% και αυτός είναι ο λόγος της αλλαγής εικόνας της ομάδας στον δεύτερο γύρο. “Φαίνεται και στο γήπεδο ότι παίζουμε με αυτοπεποίθηση και πλέον μπαίνουμε στα play out με πλεονέκτημα.. Στόχος μας είναι η παραμονή και όσο πιο ψηλά καταφέρουμε να τερματίσουμε τόσο το καλύτερο για την ομάδα”

Είμαι 5 χρόνια στην Ελλάδα και η Λαμία ήταν πάντα μια σκληρή ομάδα και δύσκολη αντίπαλος. Πάντα είχε καλούς παίκτες. Είμαι καλά στην Λαμία η οποία νομίζω ήταν η πρώτη φορά που δεν ξεκίνησε καλά αλλά αυτό άλλαξε και τώρα είμαστε καλύτερα, δήλωσε μεταξύ άλλων για την ομάδα μας.

Δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην ομάδα που ανήκει, την ΑΕΚ δηλώνοντας πως αποτελεί για αυτόν στοίχημα να παραμείνει στην Ένωση και να αποδείξει ότι αξίζει να αγωνίζεται σε υψηλότερο επίπεδο. “Για μένα ο μεγάλος στόχος να αφήσω το στίγμα μου στην ΑΕΚ και να παίξω με την φανέλα της Εθνικής Σερβίας”.

Όσον αφορά τα άπταιστα ελληνικά τα οποία μιλά, εξομολογήθηκε ποιος προπονητής τον βοήθησε αρκετά να μάθει την γλώσσα επειδή ο ίδιος δεν μιλούσε καλά αγγλικά, αλλά και ποιος συμπαίκτης του στην ΑΕΛ τον βοήθησε να εγκλιματιστεί.

Μίλησε για τον κορωνοϊό και την κατάσταση όπως αυτή έχει διαμορφωθεί με τα άδεια γήπεδα, για τον κόσμο της Λαμίας, τον Λάζαρ Ρόμανιτς, τον Πανουργιά Παπαϊωάννου ενώ αποκάλυψε ποια είναι τα….πειραχτήρια εντός των αποδυτηρίων.

Στον επίλογο της κουβέντας δεν παρέλειψε να εκφράσει την πικρία του για την συμπεριφορά την οποία εισέπραξε από διάφορα μέλη της διοίκησης της ΑΕΛ τονίζοντας χαρακτηριστικά “Δεν αξίζω να με βρίζει κανείς από την ΑΕΛ. Έπαιξα εκεί τρία χρόνια και μόνο καλά λόγια λέω πάντα για αυτή την ομάδα. Ο Θεός ήθελε να σκοράρω εγώ το νικητήριο γκολ και ο πανηγυρισμός μου ήταν για να τους δείξω πως άκουσα όλα αυτά που έλεγαν για εμένα και να τα σταματήσουν”.

Απολαύστε τη συνέντευξή του:

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button