Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Μπάγερν – Χέρτα Προγνωστικά Στοιχήματος 4/10/20

Αναμέτρηση για τη 3η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα Γερμανίας, με την Μπάγερν να υποδέχεται στην «Αλιάντζ Αρίνα» τη Χέρτα στο πάμε στοίχημα αποτελέσματα.

Αναμέτρηση για τη 3η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα Γερμανίας, με την Μπάγερν να υποδέχεται στην «Αλιάντζ Αρίνα» τη Χέρτα στο πάμε στοίχημα αποτελέσματα. Το ματς θα διεξαχθεί στις 19:00.

14-0-1 στα 15 τελευταία παιχνίδια της στην κατηγορία

27-6-2 εντός έδρας απολογισμός κόντρα στη Χέρτα

ΜΠΑΓΕΡΝ – Αποχώρησε ηττημένη με 4-1 από την έδρα της Χόφενχαϊμ στην προηγούμενη αγωνιστική. Η λέξη «τρύπια» περιγράφει την ανασταλτική εικόνα της. Λάθη ομαδικά και ατομικά, καθαρό μυαλό απών, έλλειψη ακρίβειας και φρεσκάδας από τις επιθετικές ενέργειες. Δίκαια έχασε.

Αγωνιστικά Νέα: Αποκτήθηκε ο Ισπανός μέσος Μάρκο Ρόκα από την Εσπανιόλ, έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στο Σούπερ Καπ ήταν ο μέσος Γκορέτσκα. Δεν αγωνίστηκε εκεί, αλλά τώρα επανέρχεται κανονικά. Το ίδιο ισχύει και για τον Αλάμπα, που με την Ντόρτμουντ απλά ήταν στην αποστολή. Αποχώρησε με τραυματισμό από τη χθεσινή προπόνηση ο Κομάν (ΜΕ) και αποτελεί ερωτηματικό. Συνεχίζει να μένει εκτός πλάνων ο Σανέ (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Νόιερ – Παβάρ, Ζίλε, Αλάμπα, Ερναντές – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Κομάν, Μίλερ, Γκνάμπρι – Λεβαντόφσκι

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – Υποδέχτηκε την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και ηττήθηκε από αυτή με 3-1 την περασμένη αγωνιστική. Μηδενική η δημιουργία της στο πρώτο 45λεπτο, δώρισε από χαζό πέναλτι το 0-1, δέχτηκε από στατική φάση το 0-2. Σε τέσσερις ευκαιρίες απέτυχε να μειώσει στο δεύτερο 45λεπτο, σε κόντρα δέχτηκε το 0-3 και η σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Λαμπαντία ελπίζει σε κούραση της Μπάγερν για να μπορέσει να τη «χτυπήσει» στην κόντρα. Όπου αντεπιθέσεις, Τζον Κόρδοβα. Ο Κολομβιανός στράικερ ίσως προτιμηθεί λόγω ταχύτητας έναντι του Πιόντεκ. Προστέθηκαν δύο απουσίες για το ταξίδι στο Μόναχο. Απόντες είναι οι Ρέκικ (Α, 1/0) και Λέκι (Μ), με τον πρώτο μόνο να είναι υποψήφιος για την αρχική 11άδα. Οι δύο παίκτες έρχονται να προστεθούν στους Ντιλροσούν (Μ, 23/4 και 3 ασίστ) και Μάιερ (ΑΜ, 1/0) που είναι επίσης εκτός πλάνων.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Σβόλοφ – Πέκαρικ, Μπογιατά, Τορουναρίγκα, Μίτελστεντ – Νταριντά, Σταρκ, Τουσάρ – Λουκεμπάκιο, Ματέους Κούνια, Κόρδοβα

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Μπάγερν αναμένεται να ξεσπάσει. Επιλογή το combo 1+Over 3.5 Goal σε απόδοση 1.73 στη netbet

Προγνωστικά:

Διαβάστε επίσης

Back to top button