ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με τρεις σημαντικές απουσίες στη Λαμία ο Ατρόμητος!

Δείτε ποιους πήρε μαζί του ο Σάββας Παντελίδης για τον αυριανό αγώνα του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ Λαμία. #slgr1 #Ατρόμητος #ΠΑΣΛαμία #αποστολή

Δείτε ποιους πήρε μαζί του ο Σάββας Παντελίδης για τον αυριανό αγώνα του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ Λαμία. #slgr1 #Ατρόμητος #ΠΑΣΛαμία #αποστολή

Πριν από λίγα λεπτά, η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της SuperLeague 1.

Δείτε αναλυτικά την αποστολή:

Η αποστολή της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία

Με την προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς της 26ης αγωνιστικής της Super League Interwetten με αντίπαλο τη Λαμία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 22 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Γιαννιώτης, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Χριστοδουλόπουλος, Αθανασίου, Μανούσος, Οικονομίδης, Μαυρομμάτης, Νταβιώτης, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Ενσικουλού, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Μάτιτς, Σάλτας και Εντομβόνγι.

squadlist lamia atromitos

Στην αποστολή επιστρέφουν οι Γιαννιώτης και Κιβρακίδης ενώ εκτός παρέμειναν οι Νάτσος, Τομάσεβιτς και Σάλομον που εκτίουν ποινές συμπλήρωσης κίτρινων καρτών. Οι υπόλοιποι που έμειναν εκτός αποστολής είναι για λόγους τακτικής.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα γευμάτισε στο προπονητικό και αναχώρησε για τη Λαμία

Όλοι όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν αύριο το πρωί.

Διαβάστε επίσης

Back to top button