ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στην τελική ευθεία ο Ταϊρόν!

Πλησιάζει η ώρα της επιστροφής του Ταϊρόν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΣ Λαμία. #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Ταϊρόν #επιστροφή

Πλησιάζει η ώρα της επιστροφής του Ταϊρόν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΣ Λαμία. #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Ταϊρόν #επιστροφή

Πριν από έναν μήνα περίπου όπου και είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, μέσα από Τρίο Μπελκάντο είχατε μάθει τη σοβαρότητα του τραυματισμού του αλλά και για το πόσο θα καθίσει εκτός. Σιγά σιγά ο Ταϊρόν επιστρέφει και στα play out θα είναι εδώ για να βοηθήσει τον ΠΑΣ Λαμία.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα της Λαμίας έχει 4τραυματίες ποδοσφαιριστές, από τους οποίους ο ένας φαίνεται πως θα επιστρέψει αρκετά σύντομά. Στα «πιτς» για τους «κυανόλευκους» είναι οι Γκαζαριάν, Μπα, Ταϊρόν και Βλαχομήτρος.

Εκεί που θα σταθούμε είναι στην επιστροφή του Ταϊρόν. Ο Ισπανός πριν από ενάμησι μήνα περίπου και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο» είχε τραυματιστεί και από τότε παραμένει εκτός.

Όμως, όπως θα διαβάσατε και στο χθεσινό μας άρθρο για την προετοιμασία της Λαμίας, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει μπει για τα καλά στην τελική ευθεία της επιστροφής του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Επιστροφή Γκούγκα / Ενθαρρυντικά τα νέα για Ταϊρόν!

Μπορεί να μην προλαβαίνει το τελευταίο παιχνίδι της SuperLeague 1 με τον Ατρόμητο παρόλο αυτά και αν όλα πάνε καλά θα είναι κανονικά στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής των play out.

Από την άλλη Μπα και Γκαζαριάν φαίνεται πως έχουν αρκετό καιρό ακόμη για να επιστρέψουν με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία άλλων δύο εβδομάδων!

Διαβάστε επίσης

Back to top button