Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τα καπνογόνα της ισοφάρισης και η γκολάρα του Ρόλε! (vids)

Απίστευτος αγώνας στα Τρίκαλα...

Ο Ιωνικός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με διαφορά δύο τερμάτων, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και με τρία γκολ, εκ των οποίων τα δύο επιτεύχθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, να πάρει τη νίκη με 3-2 επί των Τρικάλων!

Το παιχνίδι βέβαια, ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους καθώς στο 14’ κατάφεραν να προηγηθούν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ριζογιάννη.

Μετά από λάθος του Φαζού, ο Παπαγεωργίου έφυγε πλάγια και δεξιά εντός περιοχής, πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα προ του Γκίνη και εκείνος τον ανέτρεψε. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση. Πολύ όμορφος ήταν και ο πανηγυρισμός του Παπαγεωργίου, καθώς πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε μαζί με τον γιο του.

Η θεσσαλική ομάδα στο 26’ βρήκε δίχτυα και για δεύτερη φορά στο ματς. Αυτή τη φορά ο Ευθυμίου έκανε από κοντά το σουτ, ο Γκίνης δεν απομάκρυνε σωστά και στην επαναφορά ο Σκόνδρας πλάσαρε στην κενή εστία για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός μπήκε αποφασισμένος για να βρει δίχτυα και το κατάφερε στο 62′. Ο Ρόλε εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής και πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα, μειώνοντας σε 2-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στις καθυστερήσεις όχι μόνο έφεραν ξανά το ματς στα ίσα αλλά έκαναν και την απόλυτη ανατροπή.

Αρχικά στο 91′ ο Κουϊρουκίδης επιχείρησε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μάναλης αφύλακτος στο ύψος της μικρής περιοχής εκτέλεσε με το κεφάλι τον Γιακουμή ισοφαρίζοντας σε 2-2. Δύο λεπτά αργότερα, ο Σινγκ έκανε μια χαμηλή σέντρα του Σινγκ από τα αριστερά, και ο Κάστρο με προβολή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-3!

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων, με τα Τρίκαλα να χάνουν τους τρεις βαθμούς μέσα από τα χέρια τους και να παραμένουν χωρίς νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια τους, καθώς τελευταία φορά που κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς ήταν στον αγώνα με τα Χανιά (1-2). Ετσι, έμειναν στους 15 βαθμούς και στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη, ο Ιωνικός μετά από αυτό το σπουδαίο τρίποντο, επέστρεψε στις νίκες και έφτασε τους 25 βαθμούς και την 4η θέση.

Τρίκαλα (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Διαμαντόπουλος, Πιαστόπουλος, Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης, Κεχαγιάς, Πέλκας, Ευθυμίου

Ιωνικός: (Δημήτρης Σπανός): Γκίνης, Μουστάκης, Παπαγεωργίου, Φαζός, Κοτσώνης, Γκοτσούλιας, Ματσούκας, Μουμίν, Ρόλε, Πλατέλλας, Κάστρο

Διαβάστε επίσης

Back to top button