ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γρηγορίου: «Απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες μου»

Για ακόμη μια φορά ο Μιχάλης Γρηγορίουτ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στις δηλώσεις του στη συνδρομητική τηλεόραση αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ.

Για ακόμη μια φορά ο Μιχάλης Γρηγορίουτ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στις δηλώσεις του στη συνδρομητική τηλεόραση αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε:

“Δεν έχω εικόνα για το τι έγινε στα υπόλοιπα παιχνίδια! Ο βαθμός της ισοπαλίας είναι σημαντικός, κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Εμείς καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού στο μυαλό μας είχαμε το τρίποντο. Κομβική η φάση του πέναλτι για εμάς γιατί αν είχαμε προηγηθεί λίγο πριν την ανάπαυλα θα είχαμε εντελώς διαφορετικό παιχνίδι στη συνέχεια. Είχαμε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούμε όπως και ο Ατρόμητος. Κρατάμε τον βαθμό και περιμένουμε την κλήρωση για τα επόμενα 7 ματς τα οποία για 4-5 ομάδες της ουράς θα είναι τελικοί.

Το έχω τονίσει πολλές φορές ότι τα παιδιά έχουν κατάθεση ψυχής. Όχι μόνο γιατί έχουμε κάνει απίστευτη συγκομιδή βαθμών στον δεύτερο γύρο αλλά γιατί με όλες τις κακουχίες που είχε η ομάδα, και το εννοώ, με περίπου 20 ποδοσφαιριστές να μένουν για πολύ καιρό σπίτι τους λόγω καραντίνας, καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολο να έχουν όρεξη για προπονήσεις. Παίξαμε το πρώτο ματς με τον Άρη με 3 προπονήσεις και αυτό που έχουν καταφέρει τα παιδιά με 10 εκτός και 6 εντός παιχνίδια, να παίζουν ανά 3 μέρες και να έχουν αυτή τη βαθμολογική συγκομιδή μόνο συγχαρητήρια τους αξίζουν ότι και να γίνει από εδώ και πέρα.

Με βάση την εικόνα της ομάδας. βλέπετε ότι είμαστε πολύ καιρό μια ομάδα που έχει βελτιώσει το αμυντικό της κομμάτι. Δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ, δημιουργούμε τις ευκαιρίες μας. Νομίζω σε 3 ματς ήμασταν άτυχοι και αυτό μας στέρησε βαθμούς. Αν θυμάμαι καλά απέναντι στον Ατρόμητο, στον Παναιτωλικό, στον Βόλο, σε 3 εκτός έδρας ματς δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Η βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας είναι το πιο κομβικό σημείο και βέβαια η δημιουργία την οποία εξελίσσουμε. Χρειάζεται προπονήσεις, καλή προετοιμασία το καλοκαίρι, να εναλλάσουμε σχηματισμούς. Δεν έχουμε αυτές τις πολυτέλειες και για αυτό λέω ότι είμαι ευχαριστημένος από αυτά που έχουν κάνει τα παιδιά μέχρι τώρα!”

Απόδοση Κειμένου: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button