Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Mε τα γκολ σε απόδοση 4.20 στην Bundesliga

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet #In2Sports

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet #In2Sports

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Bundesliga με το Κυριακάτικο πρόγραμμα να περιλαμβάνει 3 αναμετρήσεις.

Το μεσημέρι η Λεβερκούζεν που μάχεται για την τετράδα υποδέχεται την Αρμίνια Μπίλεφεντ, λίγο αργότερα η δεύτερη της βαθμολογίας Λειψία  υποδέχεται την 4η Άιντραχτ ενώ το απόγευμα η Στουτγάρδη θα φιλοξενήσει την Χόφενχαϊμ.

Στα χθεσινά αποτελέσματα η πρωτοπόρος Μπάγερν πέρασε εύκολα από την έδρα της Βέρντερ με 3-1 και έκανε ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο.

Στο Βερολίνο η Ουνιόν ανέτρεψε το 0-1 του ημιχρόνου και επικράτησε της Κολωνίας με 2-1, η Μάιντζ με γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο κατέβαλε την αντίσταση της Φράιμπουργκ ενώ στην πρεμιέρα του Δημήτρη Γραμμόζη στον πάγκο της Σάλκε δεν συνοδεύτηκε με επιτυχία, ο ομάδα του Έλληνα τεχνικού γνώρισε την συντριβή στην έδρα της Βόλφσμπουργκ με 5-0.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Αυτό το αποτέλεσμα δεν αλλάζει την μοίρα των «βασιλικών μπλε» καθώς εδώ και καιρό έχουν αρχίσει να κάνουν τα σχέδια για την επόμενη χρονιά που θα την βρει στην κατώτερη κατηγορία καθώς ο υποβιβασμός τους είναι πλέον δεδομένος. Στο τελευταίο ματς του Σαββάτου είχαμε την εύκολη επικράτηση της Ντόρτμουντ επί της Χέρτα με 2-0.

Στην Premier League η Τσέλσι το Σάββατο το μεσημέρι έμεινε στην ισοπαλία χωρίς τέρματα στην έδρα της Λιντς ενώ το απόγευμα η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε με 1-0 της Γουέστ Μπρομ και την έσπρωξε ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό. Θύμα έκπληξης έπεσε η Έβερτον καθώς πλήρωσε το άσχημο πρώτο εικοσάλεπτο, διάστημα στο οποίο δέχθηκε δύο γκολ, και ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπέρνλι με 2-1.

Στο σημερινό πρόγραμμα δεσπόζει το Λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τότεναμ ενώ η δεύτερη της βαθμολογίας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την πολύ καλή φέτος Γουέστ Χαμ. Στα άλλα δύο ματς του προγράμματος η Σαουθάμπτον θα αντιμετωπίσει την Μπράιτον ενώ η Λέστερ θα φιλοξενήσει την τελευταία της βαθμολογίας Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button