ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγορίου

Πάμε να δούμε μία πιθανή ενδεκάδα για τον σημερινό αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Ατρόμητο. #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Ατρόμητος #πιθανή_ενδεκάδα #Μιχάλης_Γρηγορίου

Πάμε να δούμε μία πιθανή ενδεκάδα για τον σημερινό αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Ατρόμητο. #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Ατρόμητος #πιθανή_ενδεκάδα #Μιχάλης_Γρηγορίου

Τις απουσίες στον ΠΑΣ Λαμία λόγω τραυματιστών τις γνωρίζουμε. Τους παίκτες που έμειναν εκτός λόγω τακτικής και αυτοί είναι γνωστοί. Πάμε τώρα να δούμε όμως, ποια μπορεί να είναι η πιθανή ενδεκάδα των «κυανόλευκων» για τον σημερινό αγώνα με τον Ατρόμητο.

Αν πάρουμε σαν δεδομένο πως ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει βάλει ως στόχο τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση, τότε το σύστημα με το οποία θα παρατάξει την ομάδα του θα είναι πιο επιθετικό από το κλασσικό 4-2-3-1. Έχουμε δει αρκετές φορές, τη Λαμία να αγωνίζεται με 4-4-2 με τους Καραμάνο και Αραμπούλι στην επίθεση.

Εμείς θα πάρουμε ως σύστημα το 4-4-2 και θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τη σημερινή ενδεκάδα. Στο τέρμα, δεν θα αλλάξει κάτι καθώς κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ντεβίς Επασί.

Στην άμυνα, δεξιά θα βρεθεί ο Γιάννης Σκόνδρας, ενώ από τα αριστερά ο Άνχελ Μαρτίνεθ, ο οποίος ξεχώρισε με την εμφάνισή του από τον αγώνα με την ΑΕΛ, όπου γενικά κανένας από τους «κυανόλευκους» δεν απέδωσε σωστά.

Στο κέντρο της άμυνας, το δίδυμο του Ντάνιελ Αντέτζο με τον Άνταμ Τζανετόπουλο δεν θα αλλάξει και για ακόμη μία φορά φέτος θα παραταχθούν μπροστά από το τέρμα της Λαμίας.

Στο κέντρο τώρα και τα δύο αμυντικά χαφ της ομάδας, θα είναι ο Ντάνι Μπεχαράνο και ο Φάνης Τζανδάρης. Αν δεν είχε τραυματιστεί ο Γκούγκα στο ματς με τον Ολυμπιακό και δεν έχανε το ματς με την ΑΕΛ, θα βάζαμε στην εξίσωση και τον Γεωργιανό. Παρόλο αυτά όλα δείχνουν πως το γνωστό δίδυμο του Έλληνα χαφ με τον Βολιβιανό θα τρέξουν ξανά όλο το κέντρο.

Στα άκρα, δεν έχει πολλές επιλογές ο Γρηγορίου. Λάζαρ Ρόμανιτς και Μίλος Ντέλετιτς έχουν «τραβήξει αρκετό κουπί» φέτος και δεν θα αλλάξει κάτι τώρα. Οι δυό τους θα είναι και πάλι στα άκρα, με τον Λάζαρ να είναι στα αριστερά και τον Μίλος στα δεξιά.

Στην επίθεση τώρα, ο Τάσος Καραμάνος και ο Μπατσάνα Αραμπούλι θα βρίσκονται στην κορυφή με τον Έλληνα και αρχηγό της Λαμίας να παίζει πάντα λίγο πιο πίσω.

Διαβάστε επίσης

Back to top button