Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα με γκολ σε απόδοση 5.00 στο CHL

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet #In2sports

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Επιστρέφουμε σήμερα με τους αγώνες του Champions League μαζί και με δυο επιλογές στα #bonus bets. Μικρό σχετικά το κουπόνι με τα βλέμματα στραμμένα στις δυο αναμετρήσεις του Champions League ουσιαστικά. Ενώ υπάρχει και αγωνιστική δράση στην Ιταλία και την Serie B.

Την Κυριακή είχαμε και την τελευταία αγωνιστική της Super League με τον Παναθηναϊκό νικητή του ντέρμπι και τελικά κερδισμένο τον Άρη που κατέκτησε την 2η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Την Δευτέρα έγινε και η κλήρωση των πλέι οφ με τη συμμετοχή των έξι πρώτων ομάδων της κανονικής περιόδου και συγκεκριμένα των Ολυμπιακού, Άρη, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Αστέρα Τρίπολης.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Μέσω της ηλεκτρονικής κλήρωσης που έγινε μέσα από την τηλεδιάσκεψη της παραγόντων της Super League προέκυψαν οι εξής δέκα αγωνιστικές. Με την πρώτη να είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 20-21/3 και να περιλαμβάνει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα.

Η ειδική βαθμολογία που προκύπτει από τα αποτελέσματα των έξι ομάδων στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η ειδική βαθμολογία:
1. Ολυμπιακός 21 (6-3-1) 20-6 γκολ
2. Άρης 14 (4-2-4) 10-9 γκολ
3. Παναθηναϊκός 14 (4-2-4) 9-9 γκολ
4. ΑΕΚ 11 (2-5-3) 11-15 γκολ
5. Αστέρας 11 (3-2-5) 8-16 γκολ
6. ΠΑΟΚ 10 (2-4-4) 12-15

Στην σημερινή στήλη θα ασχοληθούμε με τις δυο αναμετρήσεις του Champions League και με δυο #boNUs bets από την Serie B και την Championship στην Αγγλία. Στους επαναληπτικούς του Champions League στην Αγγλία η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει την Γκλάντμπαχ στον επαναληπτικό του 0-2 στην Γερμανία. Ενώ στην Ισπανία η Ρεάλ θα φιλοξενήσει την Αταλάντα στον επαναληπτικό του 0-1 του Μπέργκαμο.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button