ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ψάχνοντας την επιστροφή στις νίκες… (matchday)

Ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται σήμερα στις 19:30 τον ΝΠΣ Βόλος στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan SuperLeague έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται σήμερα στις 19:30 τον ΝΠΣ Βόλος στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan SuperLeague έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη.

Η SuperLeague 1 επιστρέφει και ο ΠΑΣ Λαμία αγωνίζεται σήμερα στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» με αντίπαλο τον Βόλο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Πρόκειται για την 14η αναμέτρηση των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια, καθώς εκτός από κανονική διάρκεια πρωταθλήματος και playouts έχουν συναντηθεί και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Η Λαμία θα αγωνιστεί σήμερα κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας έχοντας έναν και μοναδικό στόχο στο μυαλό της. Την επιστροφή στις νίκες. Ο σύλλογος της Φθιώτιδας αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε ματς και θέλει σήμερα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει αλλάξει προπονητή αλλά και αγωνιστική εικόνα σε σχέση με τα πρώτα της ματς.

Ο ΠΑΣ Λαμία του Λεωνίδα Βόκολου έχει κερδίσει από τις 29/10 όπου είχε φύγε με το διπλό από την Αρκαδία χάρη σε ένα τέρμα του Τσιλούλη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Από εκεί και έπειτα μέτρησε τρεις συνεχόμενες ήττες από Παναθηναϊκό με 1-2 εντός έδρας, 3-0 από την ΑΕΚ εκτός έδρας αλλά και ήττα με 2-1 σκορ από τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδος όπου και αποκλείστηκε. Έπειτα είχαμε την ισοπαλία με 3-3 κόντρα στον Ατρόμητο ενώ για την 13η αγωνιστική ο ΠΑΣ ηττήθηκε με 3-0 σκορ από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Στη βαθμολογία, η Λαμία έχει μαζέψει 16 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση του πίνακα ενώ ο Βόλος έχει έως τώρα 11 πόντους και κατέχει την 11η θέση.

Διαβάστε επίσης

Back to top button