ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Χαμούλης» με το e-shop του ΠΑΣ Λαμία!

Τα λέγαμε στο #Τρίο_Μπελκάντο... ;)

Εδώ και λίγες μέρες, η Λαμία έκανε γνωστή, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την εταιρία ένδυσης macron και το macron store Θεσσαλονίκης, την δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) μέσω του οποίου οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθεύονται εμφανίσεις και γενικότερα αθλητικό υλικό του ΠΑΣ Λαμία.

Έχουμε τονίσει πολλές φορές πως η ανάγκη του κόσμου είναι μεγάλη εδώ και χρόνια κάτι που φάνηκε από τις πρώτες ώρες λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Οι πληροφορίες του Lamiara.gr έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα, κάνουν λόγο για αρκετά μεγάλη κινητικότητα, “μεγαλύτερη από αυτή που περιμέναμε και προσδοκούσαμε, σπάνια για επαρχιακή ομάδα έχοντας ως μέτρο σύγκρισης αυτές που έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν” όπως χαρακτηριστικά μας μετέφεραν, με αποστολές όχι μόνο στην πόλη της Λαμίας αλλά και σε άλλες πόλεις, δείγμα της δίψας του κόσμου να…”ντυθεί” στα χρώματα της ομάδας μας.

Αυτό αποδεικνύει περίτρανα, επιβεβαιώνοντας τα όσα έχουν ειπωθεί τα τελευταία χρόνια, το πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη δημιουργίας μιας μπουτίκ της ομάδας στην πόλη μας, η οποία θα απέφερε καθαρό κέρδος στην ΠΑΕ. Και είμαστε ακόμη στην αρχή.

Διαβάστε επίσης

Back to top button