Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Κόλαση» στην ΕΠΟ με νέο υποψήφιο πρόεδρο και τέσσερις παλαίμαχους υποψήφιους για την Εκτελεστική!

Καυτές εξελίξεις στην ΕΠΟ: Από το πουθενά εμφανίστηκαν Χαριστέας, Δ. Παπαδόπουλος, Καφές, Ανατολάκης, αλλά και νέος υποψήφιος πρόεδρος!

Καυτές εξελίξεις στην ΕΠΟ: Από το πουθενά εμφανίστηκαν Χαριστέας, Δ. Παπαδόπουλος, Καφές, Ανατολάκης, αλλά και νέος υποψήφιος πρόεδρος!

“Βόμβες” επεφύλασσε η τελευταία ημέρα υποβολής των υποψηφιοτήτων για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ενόψει των εκλογών της 27ης Μαρτίου!

Κατ’ αρχάς σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ, πέραν του Θοδωρή Ζαγοράκη, κατέρχεται και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας, Κωνσταντίνος Νίκας!

Υπάρχουν, ωστόσο, κι άλλες εκπλήξεις, που προφανώς αποδίδονται σε χειρισμούς του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος ανοιχτά το τελευταίο διάστημα τάχθηκε υπέρ της ανατροπής των σημερινών συσχετισμών εντός ΕΠΟ!

Ειδικότερα, εμφανίστηκαν 6 νέες υποψηφιότητες της τελευταίας στιγμής για μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, πέραν των 11 που ήταν ήδη εδώ και μέρες γνωστό ότι θα είναι υποψήφιοι.

Τα 6 αυτά πρόσωπα είναι: Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Άγγελος Χαριστέας (τον υποδεικνύει η ΕΠΣ Κέρκυρας), Δημήτρης Παπαδόπουλος (τον υποδεικνύει η ΕΠΣ Ρεθύμνου), Γιώργος Ανατολάκης (πρόεδρος ΕΠΣ Πειραιά), Παντελής Καφές (τον υποδεικνύει η ΕΠΣ Λασιθίου), ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Κώστας Κωνσταντινίδης, καθώς και η Βίκυ Δημητρακοπούλου (σύζυγος του προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας Άρη Κουλούρη)!

Τα πρόσωπα αυτά φέρονται να έχουν τη στήριξη των δυνάμεων που επιδιώκουν την ανατροπή των σημερινών συσχετισμών στην ΕΠΟ. Δυνάμεις που εκφράζονται κυρίως μέσω του Ολυμπιακού και του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι για την Εκτελεστική Επιτροπή, που φέρονται να απολαμβάνουν την στήριξη της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, είναι οι 11 ήδη γνωστοί, που με τα σημερινά δεδομένα είναι και τα φαβορί για να εκλεγούν.

Πρόκειται για τους: Π. Δημητρίου, Τ. Παπαχρήστο, Αγγ. Δανιήλ, Κλ. Τζαφέρη. Κ. Φύτρα, Λ. Θωμαϊδη, Στ. Αντωνίου. Γ. Χατζησαρόγλου, Δ. Μπουχλαριώτη, Δ. Κουπτσίδη και Μ. Γαβριηλίδη.

Υπενθυμίζουμε ότι οι θέσεις στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είναι συνολικά 17:

-11 μέλη προερχόμενα από τις Ενώσεις
-4 μέλη προερχόμενα από την Super League, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της λίγκας (αυτή τη στιγμή οι τέσσερις είναι οι Μπουτσικάρης, Ασλανίδης, Μ. Γκαγκάτσης και Τ. Αγραφιώτης)
-1 μέλος ο πρόεδρος της Super League 2 / Football League (Λεουτσάκος)
-και ο πρόεδρος της ΕΠΟ

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων εξέπνευσε το βράδυ της Τρίτης (16/3) ενώ στις 21/3 θα γίνει η ανακήρυξη των υποψηφίων από την εκλογική επιτροπή.

Πηγή:  Sport- fm

Διαβάστε επίσης

Back to top button