ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Λαμία: Ευνοεί τους τραυματίες η διακοπή!

Μέτά την 1η αγωνιστική των play out υπάρχει διακοπή του μίνι πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μέτά την 1η αγωνιστική των play out υπάρχει διακοπή του μίνι πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αυτή η διακοπή ευνοεί αρκετά τον ΠΑΣ Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής τον Παναιτωλικό και έπειτα θα έχει τον χρόνο τόσο για να ξεκουραστεί μετά από μία επίπονη κανονική διάρκεια πρωταθλήματος όσο και να δει τους τραυματίες του να επιστρέφουν σιγά-σιγά.

Αυτή τη στιγμή στα «πιτς» βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό ο Ταϊρόν, ο οποίος αν δεν είναι στην πρώτη αποστολή των play out για το Αγρίνιο θα είναι σε αυτή της 2ης αγωνιστικής, ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν, ο Ανταμά Μπα και ο Ανέστης Βλαχομήτρος.

Ο τελευταίος δεν θα προλάβει να αγωνιστεί στα play out, μιας και πριν από λίγες ημέρες έκανε εγχείρηση στο γόνατό του και θα χρειαστεί χρόνο για να γίνει η σωστή αποκατάσταση του τραυματισμού του έτσι ώστε να επιστρέψει δυνατός για την επόμενη σεζόν.

Αυτοί που θα ευνοηθούν από την διακοπή είναι ο Γκαζαριάν και ο Μπα. Σιγά σιγά επιστρέφουν οι δύο μεσοεπιθετικοί της Λαμίας, όμως θα χρειαστούν χρόνο έτσι ώστε να βρουν τα πατήματά τους και να μπορέσουν να είναι 100% έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Να θυμήσουμε τέλος, πως τραυματίας αποχώρησε από το ματς με τον Ατρόμητο ο Μπατσάνα Αραμπούλι, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν υπάρχει σοβαρή ζημιά και το πόσο θα παραμείνει εκτός.

Διαβάστε επίσης

Back to top button