Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

“Έκλεψε” τον βαθμό η Ιεράπετρα!

Απόλλων Λάρισας και ΟΦ Ιεράπετρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες να παραμείνουν στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Απόλλων Λάρισας και ΟΦ Ιεράπετρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες να παραμείνουν στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να κερδίσουν πέναλτι λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου. Ο Πριόνας ανέτρεψε τον Μόρα, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και την κίτρινη κάρτα στον παίκτη του ΟΦΙ, ωστόσο η εκτέλεση του Γιάκου κατέληξε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα όμως κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μόρα. Ο αμυντικός των Θεσσαλών σε ηλικία 39 ετών, έξι μηνών και 19 ημερών έκανε κίνηση στην αντίπαλη περιοχή και αφού υποδέχτηκε την μπάλα από κάθετη πάσα, πλάσαρε και σκόραρε. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα Σμύρνης να είναι καλύτερος του ΟΦΙ και να έχει περισσότερες ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΙ είχε την κατοχή της μπάλας, και μάλιστα κατάφερε να φτάσει και στην ισοφάριση στο 77ο λεπτό του αγώνα. H μπάλα έφτασε στον Αποστολίδη και με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ, την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα!

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν ξανά το προβάδισμα στο 83′, αλλά η κεφαλιά του Μόρα κατέληξε στην αγκαλιά του Αθανασόπουλου ενώ στο 87’ ο γκολκίπερ του ΟΦΙ είπε με εντυπωσιακό τρόπο «όχι» στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουτρουμπή, απομάκρυνε με το ένα χέρι ο Αθανασόπουλος, κρατώντας το 1-1 μέχρι τέλους.

Ετσι, η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, έφτασε τους 15 βαθμούς ούσας στην 9η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 11 βαθμούς.

Απόλλων Λάρισας (Κώστας Φρατζέσκος): Γλύκος, Γκόλιας (86’ Νύκταρης), Καρρίκι, Μόρας, Γιάκος, Σκούπρα, Λίταινας (73’ Μπαστιάνος), Μπάμπης (80’ Ομπράντοβιτς), Χατζής, Ντα Κάμπο (73’ Μπαλογιάννης), Αθανασιάδης (86’ Κουτρουμπής).

ΟΦΙ (Τίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Πριόνας (46’ Καψάλης), Χιντζίδης, Μασουέρο, Χατζητερζόγλου, Φουάσης (59’ Ντούνης), Βογιατζής (59’ Τεγούσης), Γκίνη, Μπαράτα (52’ Αποστολίδης), Κούστα, Ντάλα Κόστα (41’ λ.τ. Ζήσης).

Πηγή: Gazetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button