ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σκόνδρας: «Άλλαξαν τα πράγματα στη Λαμία με τον Γρηγορίου»

Ο έμπειρος αμυντικός της Λαμίας, Γιάννης Σκόνδρας στάθηκε στην έλευση του Μιχάλη Γρηγορίου στην ομάδα της Φθιώτιδας. Μίλησε για την μάχη των πλέι άουτ, το Κύπελλο Ελλάδας και τον Ολυμπιακό που έχει...ξεφύγει.

Ο έμπειρος αμυντικός της Λαμίας, Γιάννης Σκόνδρας στάθηκε στην έλευση του Μιχάλη Γρηγορίου στην ομάδα της Φθιώτιδας. Μίλησε για την μάχη των πλέι άουτ, το Κύπελλο Ελλάδας και τον Ολυμπιακό που έχει…ξεφύγει.

Σκόνδρας: «Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει – Άλλαξαν τα πράγματα στη Λαμία με τον Γρηγορίου»

Στο «Κανάλι Ένα» και στην εκπομπή «Πινελιές στα Σπορ» φιλοξενήθηκε ο αμυντικός της Λαμίας Γιάννης Σκόνδρας ο οποίος μίλησε για την βελτιωμένη εικόνα της ομάδας στον δεύτερο γύρο, τονίζοντας ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η έλευση του νέου προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου.

«Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά. Ήμασταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ωστόσο άλλαξαν πολλά πράγματα με την έλευση του Μιχάλη Γρηγορίου σε ό,τι αφορά την φιλοσοφία και την τακτική. Αποκτήθηκαν βέβαια και έμπειροι παίκτες, μπήκαν αμέσως στο κλίμα, ήρθαν οι νίκες, η καλή ψυχολογία και πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι, όλα είναι στο χέρι μας και θα τα καταφέρουμε».

Διαβάστε επίσης

Back to top button