Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τότι και Φάουλερ ζητούν ηρεμία στο Ρόμα-Λίβερπουλ

Οι δυο παλαίμαχοι άσοι των δυο ομάδων έστειλαν το δικό τους μήνυμα ώστε τα πνεύματα να παραμείνουν ήρεμα στη ρεβάνς του «Ολίμπικο».

Στην Ρώμη βρίσκονται 5.000 οπαδοί της Λίβερπουλ και στο “Ολίμπικο” θα βρίσκονται περίπου 1.000 αστυνομικοί για τη ρεβάνς Ρόμα-Λίβερπουλ.

Στόχος να αποτραπούν επεισόδια όπως αυτά στο πρώτο παιχνίδι που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός φιλάθλου της Λίβερπουλ.

Στην προσπάθεια να εξελιχθούν όλα ήρεμα και ομαλά συνέβαλαν και δυο παλαίμαχοι άσοι των ομάδων, ο Φραντσέσκο Τότι και ο Ρόμπι Φάουλερ.

Στο μήνυμά του ο Τότι σημειώνει τα εξής: “Εδώ και μερικές ώρες έχουμε αρχίσει να γεμίζουμε την πόλη μας με τα χρώματα των τζιαλορόσι. Όλος ο κόσμος στρέφει το βλέμμα του πάνω μας και θέλουμε να ντύσουμε τη Ρώμη με τα καλύτερά της ρούχα: είμαστε οι πρεσβευτές, έχουμε μεγάλη ευθύνη, μέσα και έξω από το Ολίμπικο. Στηρίζουμε τους παίκτες μας με την αγάπη και το πάθος που μας διακρίνει. Διασφαλίζουμε ότι τα μάτια μας και εκείνα των παικτών δεν φεύγουν από τον αγωνιστικό χώρο. Το τώρα, περισσότερο από ποτέ είναι το κέντρο του σύμπαντός μας. Την Τετάρτη, σε κάθε μέρος της Ρώμης, θα πρέπει να επιδείξουμε για ακόμα μία φορά ότι μπορούμε να μεταλαμπαδεύσουμε τις αξίες μας: αυτές του αθλητισμού, του καλωσορίσματος και του σεβασμού στον αντίπαλο”.

Στο δικό του μήνυμα, ο Φάουλερ υπογραμμίζει τα εξής: “Θέλω να ζητήσω από τους φίλους της Λίβερπουλ να θυμηθούν τον Σον Κοξ όταν θα βρεθούν στη Ρώμη, και να συμπεριφερθούν όπως έκαναν όλη τη χρονιά στην Ευρώπη: υπήρξαν εξαιρετικοί και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να είναι. Ήταν το καμάρι του συλλόγου όπου κι αν πήγαν και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να είναι. Κανείς φίλαθλος της Λίβερπουλ δεν έχει συλληφθεί κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής σεζόν, πράγμα που δείχνει πόσο σωστή ήταν η συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια των ταξιδιών τους. Οι φίλοι της Λίβερπουλ μπορούν να τιμήσουν τον Σον, με την άψογη στάση τους στη Ρώμη, όπως έκαναν σε όλη τη σεζόν”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button