Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βόλος: Νέες καταγγελίες για τον 30χρονο που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων αθλητών

Νέες καταγγελίες - σοκ βλέπουν το φως της δημοσιότητας κατά του 30χρονου φροντιστή Ακαδημίας Ποδοσφαίρου στον Βόλο.

Νέες καταγγελίες – σοκ βλέπουν το φως της δημοσιότητας κατά του 30χρονου φροντιστή Ακαδημίας Ποδοσφαίρου στον Βόλο.

Σύμφωνα με το Thenewspaper.gr, μια νέα καταγγελία προστέθηκε στην Αστυνομία για τη δράση του.

Γονείς 17χρονου αθλητή της Ακαδημίας καταγγέλλουν ότι ο γιος τους δέχθηκε αντίστοιχες φωτογραφίες στο κινητό τηλέφωνό του, χωρίς όμως ο φερόμενος ως αποστολέας να έχει προσπαθήσει να πράξει κάτι άλλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος έστελνε γυμνές φωτογραφίες του σε περισσότερα από δέκα ανήλικα παιδιά, μέσω messenger.

Οι επίσημες καταγγελίες πλέον είναι τρεις, ενώ η έρευνα από τις αστυνομικές αρχές συνεχίζεται ώστε να συγκεντρωθούν στοιχεία και να σχηματιστεί δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται. Να σημειωθεί ότι στο σπίτι του νεαρού έγινε έρευνα και εντοπίστηκε ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής, στον οποίο όμως δεν βρέθηκε πορνογραφικό υλικό.

Το προφίλ του 30χρονου φερόμενου ως δράστη

Πρόκειται για έναν γνωστό άνδρα, ιδίως στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ιωνίας. Ο 30χρονος προέρχεται από οικογενειακό περιβάλλον που αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα βίας.

Ιδιαίτερα ήσυχος ο ίδιος, δεν έφτιαξε μέχρι τώρα τη ζωή του, ζει στο πατρικό του σπίτι με τη μητέρα του και από φιλικά του πρόσωπα χαρακτηρίζεται ως όχι πολύ κοινωνικός. Υπηρέτησε τη στρατιωτική θητεία του στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών στο στρατόπεδο Γεωργούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από χθες που αποκαλύφθηκε η υπόθεση που τον αφορά έχει εξαφανιστεί και κλείστηκε στον εαυτό του φοβούμενος τις συνέπειες των πράξεών του, που τώρα φαίνεται να συνειδητοποιεί.

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button