Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έφτασε τα 300 ματς ο Βασιλόγιαννης!

Η αναμέτρηση των Χανίων με τον Εργοτέλη ήταν το 300ο ματς του Ανδρέα Βασιλόγιαννη στην καριέρα του.

Η αναμέτρηση των Χανίων με τον Εργοτέλη ήταν το 300ο ματς του Ανδρέα Βασιλόγιαννη στην καριέρα του.

Τρεις ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Χανιά είχαν την… τιμητική τους, συνδυάζοντας τη νίκη της ομάδας τους επί του Εργοτέλη, με το στρογγύλεμα στις συμμετοχές τους.

Τους 300 αγώνες στην επαγγελματική του καριέρα συνδύασε με τη νίκη της ΠΑΕ Χανιά, ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης. Ο 30χρονος μέσος πρωτόπαιξε το 2007 στο Σούπερ Καπ με τον Ολυμπιακό, σε ηλικία δεκαεξίμισι ετών. Παιδί ποδοσφαιρικής οικογένειας, αφού ο πατέρας του και ο θείος του έκαναν καριέρα σε Β’ και Γ’ Εθνική, ο Ανδρέας έχει 46 συμμετοχές στη Super League, 115 στην Β’ κατηγορία, 14 στην Γ’ κατηγορία, 32 στην Α’ Κύπρου, 66 στην Β’ Τουρκίας και 27 στα Κύπελλα Ελλάδας, Κύπρου και Τουρκίας αθροιστικά.

Ο Χρήστος Γρομητσάρης έφτασε τους 200 αγώνες στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Στα 19 χρόνια του άφησε τις ακαδημίες του Ατρομήτου για το επαγγελματικό ταξίδι του και έχει πλέον 41 αγώνες στη Super League, 108 στην Β’ κατηγορία και 51 στην Γ’. Έχει φορέσει τις φανέλες της Αγίας Παρασκευής, του Ρουφ, του Απόλλωνα, του Βύζαντα, του Ιωνικού, του Φωστήρα, του Εργοτέλη, της Κέρκυρας, της ΑΕΛ και τώρα της ΠΑΕ Χανιά.

Στην 9η επαγγελματική του σεζόν ο Κώστας Πλέγας συμπλήρωσε 100 αγώνες στην Β’ κατηγορία. Έκανε ντεμπούτο πριν κλείσει τα 16 στην Παναχαϊκή, βρέθηκε στον Ολυμπιακό, όπου δεν αγωνίστηκε, για να συνεχίσει μόνο σε ομάδες της κατηγορίας. Μετά από αρκετά κενά συμμετοχών τις τρεις τελευταίες σεζόν δείχνει να γίνεται και πάλι βασικός.

Εκτός των παικτών της ΠΑΕ Χανιά, άλλοι δύο ποδοσφαιριστές συμπλήρωσαν συμμετοχές. Ο Γιώργος Κάκκο έφτασε τους 300 αγώνες στα πρωταθλήματα, με 70 από αυτούς στην Β’ κατηγορία. Έχει ακόμα 21 στην Γ’, 8 στην Α’ Κύπρου και μόλις ένα στη Super League. Τους 100 αγώνες στην καριέρα του έφτασε και ο Κονσταντίν Καρρίκι του Απόλλωνα Λάρισας. Ο 25χρονος αμυντικός έχει 77 στην Β’ κατηγορία, 16 στην Γ’ και επτά στο Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button