Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Πελασγιακό!

Με νίκη συνέχισε το πρωτάθλημα της Β Φθιώτιδας ο Πελασγιακός…

Διαβάστε το match report της διοίκησης του Πελασγιακού:

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας με σκορ 2-0, απέναντι στην ομάδα του Μαλιακού Στυλίδας, στον εξ αναβολής αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας Φθιώτιδας.

Το πρώτο γκολ για την ομάδα μας σημείωσε ο Ράπτης Αντώνης Κ., με ‘αριστοτεχνική’ εκτέλεση φάουλ, που κέρδισε στο 1′ λεπτό ο Καραδήμος Α., έξω από την μεγάλη περιοχή.

Στο 65′ η ομάδα μας ΄κλείδωσε’ τη νίκη με γκολ του Μπερτσιμά Βαγγέλη σε κενή εστία, μετά από συνεργασία και ‘ασίστ’ του Ράπτη Αντώνη Ε.

Την πρώτη τους παρουσία για την εφετινή χρονιά έκαναν οι ποδοσφαιριστές: ο (15χρονος) Κατσαμπέκης Απόστολος, ο Γιαννακόπουλος Νικόλαος και ο νεοαποκτηθείς Ματσάκας Αθανάσιος.

Η ομάδα ευχαριστεί ιδιαίτερα τον γιατρό μας, (και γιατρό του αγώνα), κο Δοσόπουλο Δημήτρη, για την πολύτιμη βοήθεια του, σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις, όπου οι τραυματισμοί ήταν κάπως πιό σοβαροί από ότι συνηθίζεται.
Ευχαριστούμε και τους φιλάθλους, που, όπως πάντα, παρευρέθηκαν και στήριξαν την ομάδα μας για να πάρει την νίκη και τους 3 πολύτιμους βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ο κος Καλαματας με βοηθούς τους κ.κ. Καλτσή και Ζαρονικόλα.
Η σύνθεση για την ομάδα μας: Νίκος Γκαμαλέτσος (Π)
1. Παπαβασιλείου Χ. (Τ), 2. Παπαστάθης Π., 3. Καρακώστας Δ. (Ματσάκας Α.), 4. Πρεμέτης Ι. (Γιαννακόπουλος Ν.), 5. Κίτσιος Α., 6. Ράπτης Α.Ε., 7. Μάνος Μ., 8. Αργυρίου Χ., (Μάνος Χ.), 9. Μπερτσιμάς Ε., 10. Καραδήμος Α., 11. Ράπτης Α.Κ. (Κατσαμπέκης Α.).
Στο στιγμιότυπο, εδώ, φωτογραφία από το 1ο γκολ, με την μπάλα στα δίχτυα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button