Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ!

Επιστροφή στις προπονήσεις με φόντο το ματς της 4ης αγωνιστικής των PlayOffs για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου. #stoiximan_slgr #paokfc #playoffs #SportsNews #season2022_2023

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ που θέλει να αφήσει πίσω του τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με ΑΕΚ και Ολυμπιακό – Με σχόλιο «να γυρίσει το διακόπτη», οι ασπρόμαυροι έδωσαν το στίγμα των σκέψεων τους.

Επιστροφή στις προπονήσεις με φόντο το ματς της 4ης αγωνιστικής των PlayOffs για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου. Με τίτλο: «να γυρίσει το διακόπτη», ο ΠΑΟΚ έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας μετά τις back to back ήττες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Όπως σημειώνουν οι Θεσσαλονικείς: Ο ΠΑΟΚ θέλει να αφήσει πίσω του τα δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα σε ΑΕΚ κι Ολυμπιακό και να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. Το παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος στην Τούμπα την Κυριακή και οι τρεις βαθμοί σε αυτό είναι το μόνο που υπάρχει στο μυαλό όλων στο αγωνιστικό τμήμα.

H προπόνηση της Παρασκευής (07.04) ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό διπλό. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Ο Τόμας Κεντζιόρα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Το Σάββατο (08.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button