Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ενισχύεται με Μεληκιώτη ο Ηρακλής

Σε συμφωνία με τον Δημήτρη Μεληκιώτη, έχει έρθει ο Ηρακλής, με τον Έλληνα επιθετικό να προπονείται με τους «κυανόλευκους» και να περιμένει τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Σε συμφωνία με τον Δημήτρη Μεληκιώτη, έχει έρθει ο Ηρακλής, με τον Έλληνα επιθετικό να προπονείται με τους «κυανόλευκους» και να περιμένει τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Ηρακλής τα έχει βρει σε όλα με τον Δημήτρη Μεληκιώτη, με τον Έλληνα άσο να προπονείται με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, περιμένοντας παράλληλα τις αποφάσεις-εξελίξεις για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι «κυανόλευκοι» με τον Σπύρο Μπαξεβάνο πλέον στην τεχνική ηγεσία, αναμένουν την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής, έχοντας στόχο την άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Μετά την έλευση του Έλληνα τεχνικού η ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ, θέλοντας να φέρουν ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο.

Σε αυτό το πλαίσιο ήδη έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Δημήτρη Μεληκιώτη που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΑΕΚ, Βέροια και Κέρκυρα ενώ στοχεύουν στην απόκτηση τριών ακόμη έμπειρων ποδοσφαιριστών.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button