Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΚΕΔ: Στη Super League 2 δεν τα πολύ… πετυχαίνουν! (vids)

ΚΕΔ: Πέντε φάσεις από παιχνίδια της Super League 2 είχε το σεμινάριο των διαιτητών της πρώτης κατηγορίας. Στις τέσσερις πάρθηκαν λάθος αποφάσεις!

ΚΕΔ: Πέντε φάσεις από παιχνίδια της Super League 2 είχε το σεμινάριο των διαιτητών της πρώτης κατηγορίας. Στις τέσσερις πάρθηκαν λάθος αποφάσεις!

Από τις 15 φάσεις που προβλήθηκαν στο σεμινάριο των διαιτητών που έγινε από την ΚΕΔ την Τετάρτη μέσω τηλεδιάσκεψης, οι πέντε ήταν από παιχνίδια της Super League 2.

Από το παιχνίδι Χανιά – Τρίκαλα, ένα ανύπαρκτο φάουλ που καταλόγισε υπέρ των φιλοξενούμενων λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Μπακογιάννης.

Απο το Ιωνικός – Τρίκαλα μια περίπτωση πέναλτι που σωστά δεν καταλογίστηκε από τον Ανδριανό. Ήταν και η μόνη φάση που προβλήθηκε και ο ρέφερι δικαιώθηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για την απόφαση του.

Απο το Λεβαδειακός – Καραϊσκάκης ένα χέρι – πέναλτι (και κίτρινη κάρτα) υπέρ των Βοιωτών το οποίο όμως δεν καταλόγισε ο διαιτητής Πατεμτζής.

Από το Δόξα Δράμας – Παναχαϊκή ένα «δολοφονικό» μαρκάρισμα, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, του Σταμόπουλου για κόκκινη κάρτα που όμως και είναι απορίας άξιο, δεν έβγαλε ο Τσοπουλίδης.

Και τέλος από το Ιωνικός – Εργοτέλης (2-3) το πρώτο γκολ των γηπεδούχων που σύμφωνα με την ΚΕΔ και τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ ήταν οφσάιντ, αλλά μέτρησε κανονικά. Διαιτητής ο Περράκης, βοηθός ο Πριόνας.

Στις τέσσερις από τις πέντε φάσεις που προβλήθηκαν στο σεμινάριο της Τετάρτης (17/3), οι διαιτητές πήραν λάθος αποφάσεις.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button